Metaalindustrie Van ’t Wout en Bodijn Machinewerken bundelen krachten

25 januari 2021 Redactie Food

Metaalindustrie Van ’t Wout en cbundelen hun krachten. Vanaf januari 2021 trekken de bedrijven samen op. Beide bedrijven blijven zelfstandig voortbestaan.

Voor Aat Huijsing, directeur Metaalindustrie Van 't Wout, komt de pensioenleeftijd in beeld en er is geen opvolger. Dat maakte het noodzakelijk om een goede partner te vinden. Het uitgangspunt hierbij was het zelfstandig laten voortbestaan van het bedrijf.

Voor de continuering van zowel alle bedrijfsactiviteiten Van ’t Wout als de BV zelf, is de juiste partij gevonden in de vorm van de directie van Bodijn Machinewerken. Bodijn beweegt zich in de weeg- en verpakkingsindustrie voor (hoofdzakelijk) voedingsmiddelen. Hiervoor heeft Bodijn de capaciteit, kennis en ervaring in huis voor turn-key oplevering van complete productielijnen. De bedrijfsactiviteiten van Bodijn bestaan uit volledige engineering, productie, kasten- en panelenbouw, alsmede besturingsystemen en software. Een team van gedreven werknemers  en het machinepark van Van ’t Wout, waaronder een lasersnijmachine en een CNC-gestuurde kantbank, is hierop een zeer welkome aanvulling. Andersom is de engineering van Bodijn een goede aanvulling op de productrange van Van ’t Wout, nu zij ook op electrisch vlak haar klantenkring goed kan ontzorgen.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?