MetaChef verkozen tot beste Twentse start-up

metachef

MetaChef is verkozen tot beste Twentse start-up van 2020. De jury van TOM's Business Blow Out maakte dat bekend tijdens het jaarlijkse event, dit keer online, waarin de beste ondernemers van Twente worden gekozen. 

In 2019 startten Robbert en Bart Oude Luttikhuis hun eigen Digital Food Factory waarmee ze op efficiënte wijze 3D-modellen van food, verpakking, schap, proces- en verpakkingsmachines maken. Zo helpt MetaChef klanten hun boodschap en productportfolio beter te vertellen met behulp van 3D. De start-up is actief in de gehele keten, van agro tot industrie, retail, foodservice en onderwijs.

De jury prijst MetaChef om het unieke concept, samen met het enthousiasme, de passie en de drive van de broers Oude Luttikhuis. “We zijn ontzettend trots dat we gewonnen hebben’, zegt Robbert Oude Luttikhuis in het persbericht. “Samen met ons team van designers, 3D artists & programmeurs hebben we het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt om te komen waar we nu staan! Dit is een hele mooie bekroning op ons werk.”

metachef prijs

Lees ook
HAS Food Experience presenteert innovaties gericht op een betere wereld

HAS Food Experience presenteert innovaties gericht op een betere wereld

Tijdens de veertiende HAS Food Experience op 1 februari presenteerden de studenten van de HAS Hogeschool hun innovatieve oplossingen op het gebied van food aan professionals in het werkveld. In vijf categorieën reikten de jury’s een award uit voor het beste project.

Studenten Inholland Delft presenteren innovatieve food-startups

Studenten Inholland Delft presenteren innovatieve food-startups

Van glutenvrije poffertjes tot een likeur van overgebleven sinaasappelschillen. Ook dit jaar brengen studenten van de opleiding Food Commerce and Technology in Delft nieuwe producten en diensten op de markt, tijdens de minor Challenge Ondernemen.

Gezonde olie uit afgekeurde avocado's

Gezonde olie uit afgekeurde avocado's

De Nederlandse startup Soilmates komt op de markt met Healthy Oil, een olie gemaakt van afgekeurde avocado’s.