MetaChef is verkozen tot beste Twentse start-up van 2020. De jury van TOM's Business Blow Out maakte dat bekend tijdens het jaarlijkse event, dit keer online, waarin de beste ondernemers van Twente worden gekozen. 

In 2019 startten Robbert en Bart Oude Luttikhuis hun eigen Digital Food Factory waarmee ze op efficiënte wijze 3D-modellen van food, verpakking, schap, proces- en verpakkingsmachines maken. Zo helpt MetaChef klanten hun boodschap en productportfolio beter te vertellen met behulp van 3D. De start-up is actief in de gehele keten, van agro tot industrie, retail, foodservice en onderwijs.

De jury prijst MetaChef om het unieke concept, samen met het enthousiasme, de passie en de drive van de broers Oude Luttikhuis. “We zijn ontzettend trots dat we gewonnen hebben’, zegt Robbert Oude Luttikhuis in het persbericht. “Samen met ons team van designers, 3D artists & programmeurs hebben we het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt om te komen waar we nu staan! Dit is een hele mooie bekroning op ons werk.”

metachef prijs

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?