Mettler Toledo demotruck komt weer

evmi-mettler-ProfileAdvantage

De demotruck van Mettler Toledo Product Inspection rijdt komende maand weer door Nederland. Op afspraak komt de truck bij afnemers langs om de nieuwste productinspectieapparatuur te laten zien.

Geïnteresseerde (potentiële) afnemers kunnen de truck bestellen zodat deze op een tijdstip in oktober bij hen op locatie op bezoek komt. Ze kunnen dan persoonlijk, op een zelfgekozen moment de tijd nemen om eens goed rond te kijken en geïnformeerd te worden.

Nieuwe machines

In de Product Inspectie Demo Truck staan 3 nieuwe machines opgesteld. Het gaat allereerst om de Safeline Profile Advantage metaaldetector (zie foto) (die 50 procent meer gevoeligheid levert bij natte producten als kaas, vlees en conserven).

Daarnaast staan er de Garvens C3570 (controleweger voor een goede kwaliteit bij de hoogste doorvoersnelheid en het grootste weegbereik) en de Safeline X3310 X-ray (voor inspectie op productvreemde deeltjes, inzetbaar voor bruto massametingen voor berekende portiecontrole).

Ook wordt een simulatie getoond van het nieuwste CI-Vision inspectiesysteem, de V6300. Bovendien wordt de ProdX software-oplossing gedemonstreerd.

Niet op Macropak

Mettler Toledo Product Inspection laat weten niet op de Macropak te staan, maar dus in plaats daarvan met de eigen demotruck naar afnemers te rijden.

De truck voor laten rijden, kan door een uitnodiging te sturen via internet, per e-mail (info.nl@mt.com) of via een telefoontje (073- 548 11 88).

Lees ook:

Mettler Toledo neemt Eagle over (12 april 2011)

 
Lees ook
‘Laag veiligheidsbewustzijn bij Amsterdamse vleesverwerkers’

‘Laag veiligheidsbewustzijn bij Amsterdamse vleesverwerkers’

Bij vijf Amsterdamse vleesverwerkers heeft de Inspectie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) misstanden vastgesteld op het gebied van veilig en eerlijk werken. Dat schrijft de Inspectie SZW.

NVWA publiceert inspectieresultaten importeurs specerijen

NVWA publiceert inspectieresultaten importeurs specerijen

95 procent van de specerijenimporteurs voldoet aan de voedselveiligheidseisen. Dat blijkt uit inspectieresultaten van de NVWA, die deze week openbaar werden gemaakt. Tussen juli 2017 en juni 2018 controleerde de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit of Nederlandse importeurs van specerijen zich aan de voedselveiligheidsregels houden. Het gaat om...

Van data naar productiviteit

Van data naar productiviteit

Met de razendsnelle ontwikkelingen in technologie en digitalisering, worden onze fabrieken continue slimmer en autonomer. Wat betekent dat voor de operators achter de besturingssystemen? En als verandering en vernieuwing de enige constante factoren zijn, wat komt er dan eerst, de tools of het gedrag? En als het gaat om gedrag, hoe kun je leren presteren...