Mettler Toledo demotruck komt weer

18 september 2014

De demotruck van Mettler Toledo Product Inspection rijdt komende maand weer door Nederland. Op afspraak komt de truck bij afnemers langs om de nieuwste productinspectieapparatuur te laten zien.

Geïnteresseerde (potentiële) afnemers kunnen de truck bestellen zodat deze op een tijdstip in oktober bij hen op locatie op bezoek komt. Ze kunnen dan persoonlijk, op een zelfgekozen moment de tijd nemen om eens goed rond te kijken en geïnformeerd te worden.

Nieuwe machines

In de Product Inspectie Demo Truck staan 3 nieuwe machines opgesteld. Het gaat allereerst om de Safeline Profile Advantage metaaldetector (zie foto) (die 50 procent meer gevoeligheid levert bij natte producten als kaas, vlees en conserven).

Daarnaast staan er de Garvens C3570 (controleweger voor een goede kwaliteit bij de hoogste doorvoersnelheid en het grootste weegbereik) en de Safeline X3310 X-ray (voor inspectie op productvreemde deeltjes, inzetbaar voor bruto massametingen voor berekende portiecontrole).

Ook wordt een simulatie getoond van het nieuwste CI-Vision inspectiesysteem, de V6300. Bovendien wordt de ProdX software-oplossing gedemonstreerd.

Niet op Macropak

Mettler Toledo Product Inspection laat weten niet op de Macropak te staan, maar dus in plaats daarvan met de eigen demotruck naar afnemers te rijden.

De truck voor laten rijden, kan door een uitnodiging te sturen via internet, per e-mail (info.nl@mt.com) of via een telefoontje (073- 548 11 88).

Lees ook:

Mettler Toledo neemt Eagle over (12 april 2011)

 

Altijd op de hoogte blijven?