More than Drinks Inspiration! verplaatst naar 6 en 7 september 2020

5 november 2019
Foto: Goulmy Design

Twee maanden geleden kondigde Alea Publishers, uitgever van Vakblad More than Drinks, de vakbeurs More than Drinks Inspiration! aan. Vanuit de markt werd er positief gereageerd op deze nieuwe vakbeurs, alleen ging de voorkeur uit naar het najaar. In overleg met verschillende marktpartijen en brancheorganisaties heeft de organisatie daarom besloten om de beurs te verplaatsen naar 6 en 7 september 2020. De locatie blijft de Beursfabriek in Nieuwegein en ook het programma blijft hetzelfde.

More than Drinks Inspiration! wordt het nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche. Van leveranciers tot slijters tot groothandel en retail. Alea Publishers en de redactie van vakblad More than Drinks! bedachten een nieuw concept voor deze beurs met als doel de hele branche op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in de drankenretail. Natuurlijk is er een uitgebreide beursvloer waar klanten en aanbieders elkaar kunnen treffen. Maar de beurs onderscheidt zich door korte, dynamische, informatieve en inspirerende seminars en workshops.

Deze workshops worden gegeven door toonaangevende sprekers. Zij geven hun visie op het vak en tips voor een betere bedrijfsvoering en rendement. De focus ligt op de toekomst van de slijterij en de drankenhandel in de ruimste zin van het woord. Tijdens het tweedaags programma van More than Drinks Inspiration! worden workshops, seminars en lezingen gegeven rond de drie hoofdthema’s wijn, bier en spirits.

More than Drinks Inspiration!
Vakbeurs, seminars & workshops

Datum: Zondag 6 en maandag 7 september 2020
Opbouwdagen: 4 en 5 september
Locatie: Beursfabriek Nieuwegein, Symfonielaan 5, 3438 EX Nieuwegein
Website: https://morethandrinksinspiration.nl

 

Dit artikel verscheen eerder op: BeverageNL

Altijd op de hoogte blijven?