Movers ’n Shakers roept chocolade proteïne reep terug vanwege verkeerd etiket

Clif Bar Builder’s Protein Chocolate

Movers ’n Shakers BV laat via de NVWA een veiligheidswaarschuwing uitgaan voor Clif Bar Builder’s Protein Chocolate Peanut. Op het product zit een verkeerd etiket. Hierdoor staat niet aangegeven dat het product het allergeen pinda bevat.

Het gaat om de het volgende product:

  • Clif Bar Builder’s Protein Chocolate Peanut

    Houdbaarheidsdatum 29-06-2018

    EAN code 722252601414

Movers ’n Shakers verzoekt consumenten met een pinda allergie om het product niet te eten. Zij kunnen het product terugbrengen naar de winkel en krijgen hun geld terug.

Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing kunnen klanten contact opnemen met de servicelijn van Movers ’n Shakers: 088-1886611.

Lees ook
Fairtrade verkopen stijgen met 11% in 2021

Fairtrade verkopen stijgen met 11% in 2021

De verkopen van producten met het Fairtrade keurmerk in Nederland stegen vorig jaar met 11%. Dat blijkt uit het jaarverslag van Fairtrade Nederland. De grootste stijgers in verkocht volume waren chocolade, koude dranken, koffie en thee.

Verschillende chocoladefabrieken stilgelegd na salmonellabesmetting bij Barry Callebaut

Verschillende chocoladefabrieken stilgelegd na salmonellabesmetting bij Barry Callebaut

Verschillende chocoladefabrieken in België hebben (een deel van) hun productie stilgelegd uit voorzorg, nadat er een salmonellabesmetting werd vastgesteld bij Barry Callebaut. Deze fabrieken kregen mogelijk besmette chocolade van Barry Callebaut.

NVWA neemt vier pallets vlees in beslag

NVWA neemt vier pallets vlees in beslag

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft donderdag 16 juli vier pallets met vlees in beslag genomen in Den Haag. De NVWA doet onderzoek naar valsheid in geschrifte bij illegale import van vleesproducten vermoedelijk afkomstig uit China.