Van Doren Engineers en Flowfirm richten samen het bedrijf Starcker op. Productiebedrijven in de food en farmacie kunnen bij de nieuwe firma terecht voor technisch hoogwaardige totaaloplossingen.

De twee procesindustriële bedrijven werken al jaren samen en laten in hun persbericht weten dat er in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie grote behoefte is aan één vaste partner die alle expertise rondom veiligheid en hygiëne in huis heeft. “Onze klanten vroegen ons al vaker de krachten te bundelen en als één aanspreekpunt op te treden”, zegt Michiel Werner (Flowfirm). “Dat zette ons aan het denken en zo kwamen we tot Starcker." Vanuit het nieuwe bedrijf gaan de partijen technische vraagstukken in de sectors voorzien van integrale, multidisciplinaire en duurzame oplossingen. Starcker biedt organisaties een breed pakket aan technische dienstverlening, van procesengineering, werktuigbouwkunde en elektrotechniek tot soft- en hardware-engineering en projectmanagement.

Jos van Doren (Van Doren Engineers) en Werner noemen het de perfecte match. “We hebben allebei een groot hart voor techniek en geloven in de kracht van samenwerking, waarbij we het beste van twee werelden samenbrengen.” Van Doren Engineers richt zich op elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT, terwijl Flowfirm specialist is in het ontwerp, de detailengineering en de bouw van installaties in de food-, farmaceutische en fijnchemische industrie.

Altijd op de hoogte blijven?