Nieuw NordCap Experience Center wil inspireren, verbinden en opleiden

NordCap Experience Center

AKE Ideal NordCap, leverancier van foodquipment uit Waddinxveen, gaat voortaan verder onder de nieuwe naam NordCap Nederland. Daarnaast opent de leverancier een multifunctionele showroom: NordCap Experience Center (NExC). Hier mogen relaties van NordCap Nederland nieuwe apparaten en concepten uittesten en hun klanten uitnodigen voor demonstraties en inspiratiesessies.

Het NExC is een gloednieuwe showroom die dienst doet als opleidings- en inspiratieruimte. Deze is gevestigd in het pand in Waddinxveen. Iedereen uit het netwerk van de leverancier van foodequipment mag gebruik maken van NExC. Het motto van NExC is dan ook: ‘Connect, create, collaborate en collect’.

Live streamen en online reserveren

De multifunctionele showroom is uitgerust met geavanceerde camera’s en opnameapparatuur zodat de presentaties live te streamen en op te nemen zijn. Daarnaast is er een hypermoderne conferenceroom voor meetings. “We hebben een online reserveringssysteem waarin onze klanten en relaties zicht hebben op de agenda en de activiteiten”, vertelt commercieel directeur Joshua Winnen van NordCap Nederland. Meer informatie hierover is te vinden op: www.nordcap.nl

Verbinder voor relaties en hun klanten

Als onderdeel van NExC lanceert de leverancier de NordCap Academie. Via de NordCap Academie biedt het bedrijf uit Waddinxveen technische- en producttrainingen aan voor de medewerkers van dealers en consultants waar ze mee samenwerkt.  “Het is belangrijk dat je bij de aanschaf van apparaten of het bedenken van een nieuw concept, de juiste informatie en advies krijgt. Daarbij willen we onze klanten en relaties ondersteunen, inspireren en opleiden. We willen zo de verbinder zijn tussen onze relaties en hun klanten. Dat sluit perfect aan bij onze slogan: ‘We care for food’”, licht Winnen toe.

Over NordCap Nederland

NordCap Nederland uit Waddinxveen vertegenwoordigt verschillende merken van fabrikanten van koel-, vries-, bak- en kookapparatuur. Daarnaast werkt het bedrijf nauw samen met zorgvuldig geselecteerde dealers in Nederland. Zij verzorgen de service en het onderhoud van verschillende apparaten.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Niet zonder mens, niet zonder techniek

Niet zonder mens, niet zonder techniek

Hoe blijf je als bedrijf futureproof in een snel innoverende markt? Op het gebied van people en performance? Als het gaat om nieuwe technologie, digitalisering, robotisering? En hoe houd je mensen aan boord in een krappe arbeidsmarkt?

Industrie maakt opleiden en werken in de techniek aantrekkelijker

Industrie maakt opleiden en werken in de techniek aantrekkelijker

Bedrijven ervaren een tekort aan personeel terwijl er ruim een miljoen mensen geen werk hebben. Er lijkt sprake van een mismatch. Volgens Gert Jan Braam, Sector specialist Industry, ING Sector Banking, kunnen werkzoekenden sneller terecht in industrie dankzij slimme aanpak. Hij deelt het onderstaande bericht. Ruim een miljoen mensen staan langs...

Vaisala lanceert serie optische inline procesrefractometers voor industriële vloeistofmetingen

Vaisala lanceert serie optische inline procesrefractometers voor industriële vloeistofmetingen

Vaisala lanceert een next-generation procesrefractometerplatform PolarisTM. De producten zijn ontworpen om industriële productieprocessen en productkwaliteit te optimaliseren, de productiviteit te verbeteren en hulpbronnen, energie en tijd te besparen in verschillende industrieën.