Online veiling 270 items zuivelproducent Boermarke

23 november 2017

Zuivel- en ijsmachines met onder meer verpakkingsmachines, warmtewisselaars, verpakkingen en transportbanden; ze gaan onder de veilinghamer. Zuivelfabrikant Boermarke verkoopt ze via Troostwijk Veilingen. De veiling ging 14 november van start en sluit de 27e. Het aanbod staat online en op 24 en 25 november zijn de kijkdagen (10.00 – 14.00 uur) in Enschede.

“Door het veilen van oudere, goed onderhouden machines kunnen we met de opbrengst verder investeren in de groei van het bedrijf”, vertelt Reynier Varvik, directeur eigenaar van Boermarke. “Acht jaar geleden namen we een nieuwe productiehal in gebruik. Toen zijn ook wat oudere machines meeverhuisd. Boermarke groeit en het wordt tijd de productie verder te optimaliseren. Niet alleen door de groei maar ook doordat we ons inmiddels ook op de retailmarkt  en foodservice richten.”

IJsbewerkingsmachines en bijzondere verpakkingslijn

Naast een groot aantal ijsbewerkingsmachines (Glacier, Hoyer) en een RVS multifunctioneel vacuum afvulsysteem van Multi-fill verdient de Sidam polotunnel roomijs extrusie wikkel verpakkingslijn een speciale vermelding. Andrej Pieterson, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen: “Dit soort verpakkingslijnen komt vrijwel nooit op de markt en is interessant voor andere ondernemingen in de branche.”

Over de veiling

De online veiling is 13 november gestart en sluit op 27 november.

De bezichtiging van de veilingitems is op 24 en 25 november van 10:00 – 16:00 uur.

Locatie: Staalsteden 17 - 7547 TA Enschede

De specifieke veiling en alle daarbij behorende details zijn hier te bekijken.

 

Altijd op de hoogte blijven?