Opening Old Amsterdam SinterKAASletter pop-up store

30 november 2017

Old Amsterdam opende gisteren (29 november) een SinterKAASletter pop-up store aan de Kinkerstraat 66 in Amsterdam. De goedheiligman stanste zelf de eerste SinterKAASletter en verrichte op die wijze de officiële opening. De pop-up store is geopend tot en met 5 december.

De kaasletters worden vers in de winkel gesneden. Naast letters kunnen mensen ook kiezen voor een hart, een Amsterdams kruisje en een grachtenpand. De kaas die overblijft na het stansen van de letter krijgen mensen als SinterKAASbrokken mee naar huis. De kaasletters kosten € 6,50 per stuk.

“Het idee van de SinterKAASletter is ontstaan door een oproep van een Old Amsterdam liefhebber die graag een kaasletter wilde krijgen op pakjesavond in plaats van een chocoladeletter. We vonden dit zo’n leuk idee, dat we meteen zijn gaan uitzoeken of we dit op korte termijn konden produceren. Iedereen reageerde zo enthousiast dat we er nu zelfs een tijdelijke winkel voor inrichten, speciaal voor de Sinterklaasperiode.” aldus Annemarie Wanders-Wijffels van Old Amsterdam.

 

Altijd op de hoogte blijven?