Packaging Innovations brengt experts en bezoekers samen

packaging

Packaging Innovations organiseert in samenwerking met European Co-Packers Association (ECPA) op 10, 11 en 12 april een tweetal ontmoetingsevents. Het event wordt gelijktijdig gehouden met verpakkingsvakbeurs Empack in Jaarbeurs Utrecht.

Tijdens het event wordt een Meet & Greet en een B2B Matchmaking georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met European Co-Packers, Empack, de Kamer van Koophandel (KvK) en Enterprise Europe Network. Het B2B Matchmaking is op 11 en 12 april en de Meet & Greet op 11 april.

De Meet & Greet is bedoeld om ondernemers te ondersteunen in hun merk of eigen bedrijf te vergroten. Het B2B Matchmaking vormt een digitaal platform waarop exposanten en bezoekers van zowel Empack als Packaging Innovatins gekoppeld worden aan een B2B matchmaking sessie van 20 tot 30 minuten.

“Bezoekers zijn op zoek naar de nieuwste verpakkingsoplossingen voor zijn of haar project. Het is vaak niet direct duidelijk welke expert, exposant of misschien welke bezoeker diegene van het juiste antwoord kan voorzien. Het B2B Matchmaking event speelt hier op in door de link tussen de probleemstelling van de bezoeker en de mogelijke oplossingen van de expert te leggen”, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen, Packaging Innovations-organisatie.

Peter Nieuwkerk, voorzitter van ECPA, opent het event en geeft uitleg over co-packers. Hierna vinden ontmoetingen plaats waarbij de bezoeker de kans krijgt om zijn of haar project voor te leggen aan een van de aanwezige co-packers.

Packaging Innovations is een bedrijf gespecialiseerd in nieuwe materialen of technieken voor verpakkingen, redesign, creativiteit, displays of instore activatie. Het event Packaging Innovations brengt al jaren leveranciers, innovatiepartners en beslissingsnemers over vorm en functie van verpakkingen samen om ideeën te delen en zaken te doen.

Ga voor de laatste informatie naar: www.packaging-innovations.nl.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Inschrijving voor NL Packaging Awards start op 18 januari

Inschrijving voor NL Packaging Awards start op 18 januari

De NL Packaging Awards gaan deze maand weer van start. Deze awards geven de Nederlandse verpakkings- en designwereld een podium. De inschrijving van de editie van 2023 start op 18 januari.

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Verpakkingsbeurs Empack zet tijdens de twintigste editie op 5 en 6 april 2023 de innovaties van de winnaars van de Gouden Noot in de schijnwerpers. Het is het debuut van de Gouden Noot op Empack.

Empack pakt uit in Gent

Empack pakt uit in Gent

Op 14 & 15 september ontmoeten in Flanders Expo de verpakkingssector en de geografisch sterk vertegenwoordigde voedingsindustrie uit West- en Oost-Vlaanderen elkaar.