Packaging Innovations Utrecht maakt thema’s en eerste sprekers bekend

16 januari 2018

Tijdens Packaging Innovations, het marketing & design event op het gebied van verpakkingsontwerp en display op 10, 11 en 12 april, zijn er  zes (inter)nationale conferenties. Samen met de content partners zijn de thema’s vastgesteld. Dit zijn: award winning packaging design in samenwerking met de Pentawards, connecting with smart packaging, consumententrends naar 2020 en de verduurzaming van de personal en home care markt.

Pentawards conference

Voor succesvol en professioneel verpakkingsdesign zijn Pentawards (de prestigieuze onderscheiding voor innovatief verpakkingsdesign) en BNO NEXTpack de partners. Voor de Pentawards conference zijn de eerste drie sprekers bekend:

  • Mark van Iterson, Director Global Heineken Design.Heineken won dit jaar de Brand Of The Year Pentaward en schaarde zich daarmee in een noemenswaardig rijtje van eerdere winnaars als Coca-Cola, Veuve Clicquot, Absolute Vodka, Milka en Johnnie Walker.
  • Spreker nummer twee is afkomstig van Taxi Studio uit het Verenigd Koninkrijk. Zij werken onder andere voor Carlsberg, Minute Maid, Nestlé en Nestea.
  • De derde spreker komt van Studio Kluif. In 2017 was Studio Kluif met maar liefst 5 awards, waaronder een Kwantum case, de grootste Nederlandse winnaar van de Pentawards.

Succesvolle verpakkingen op de winkelvloer

Daarnaast houden onder andere Jan-Willem Bruggenwirth (De Creatieve Directie), Arco Bregman (YoungWorks) en Martin de Munnik (Neurensics) een presentatie tijdens Packaging Innovations over actuele trends en ontwikkelingen voor verpakkingen op de winkelvloer richting 2020. Marcel J.Q. Keuenhof, European Packaging manager bij Wessanen, gaat in op de kansen en uitdagingen voor de steeds maar groeiende mix aan verpakkingsvariëteiten voor de diverse gebruiksmomenten en verkoopkanalen van een duurzaam merk.

Packaging Innovations

Het event Packaging Innovations brengt al jaren leveranciers, innovatiepartners en beslissingsnemers over vorm en functie van verpakkingen samen om ideeën te delen en zaken te doen. Internationale top sprekers, partners voor verpakkingsinnovaties en inspiratie in een exclusieve setting maken Packaging Innovations wat het is: het marketing & design event over de toekomst in packaging & display. Dit event is uitsluitend toegankelijk voor business professionals.

Packaging Innovations wordt op 10, 11 en 12 april 2018 gelijktijdig gehouden met verpakkingsvakbeurs Empack in Jaarbeurs Utrecht.

Altijd op de hoogte blijven?