Partnerschap Beyond Meat en Disneyland Parijs

Beyond Meat Disneyland Paris

Beyond Meat en Disneyland Paris gaan samenwerken. Het plantaardige vlees van Beyond Meat komt het menu te staan in het hele resort inclusief beide themaparken, Disney Village en Disney Hotels.

“Dit partnerschap met Disneyland Paris is een echte mijlpaal voor ons”, zegt Jorg Oostdam, Algemeen Directeur EMEA bij Beyond Meat over de samenwerking. “Hiermee maken we plantaardig vlees in heel Europa toegankelijker. Nu steeds meer consumenten ervoor kiezen om flexitariër te worden, kijken we ernaar uit om de gasten van Disneyland Parijs te verrassen en te inspireren met ons plantaardige vleesaanbod.”

“Disneyland Paris wil een uitzonderlijke gastervaring bieden. Het eten is daar een integraal onderdeel van”, zegt Laure Albouy, Vice President Business Strategy & Integration van Disneyland Paris. “Duurzaamheid is hierbij een kernprioriteit. Daarom zijn we verheugd met de samenwerking met Beyond Meat, waardoor we onze gasten nieuwe voedselkeuzes kunnen bieden en zo bijdragen aan een betere wereld.”

Beyond Meat

Beyond Meat produceert plantaardige vleesvervangers en distribueert deze vanuit Nederland over heel Europa. Eerder kondigde Beyond Meat Europese samenwerkingen aan met Starbucks, Pizza Hut en McDonald's. In het assortiment zitten de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs.

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Thema's
Lees ook
Fooditive nieuwe vertegenwoordiger van de voedingsindustrie in de ruimte

Fooditive nieuwe vertegenwoordiger van de voedingsindustrie in de ruimte

Fooditive, ontwikkelaar van innovatieve en duurzame plantaardige ingrediënten, heeft de nieuwe overeenkomst The Washington Compact on Norms of Behavior for Commercial Space Operations ondertekend. Hierin is vastgelegd hoe bedrijven zich in de ruimte zouden moeten gedragen.

Food Technology: ‘Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie’

Food Technology: ‘Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie’

Plantaardige zuivel is hard op weg een volwassen productcategorie te worden. Dat betekent dat innovatie niet alleen gericht is op het ontwikkelen van het perfecte product, maar zich ook richt op de ontwikkeling van het optimale proces. Op Food Technology illustreert DSM aan de hand van de toepassing van cultures en enzymes in plantaardige zuivel een...

Nog geen groen licht voor overname Imperial en Stegeman

Nog geen groen licht voor overname Imperial en Stegeman

Oktober 2021 kondigde What’s Cooking?, destijds nog Ter Beke, aan Imperial en Stegeman over te willen nemen. Nu, maart 2023, wacht het bedrijf nog altijd op goedkeuring van de Nederlandse en Belgische mededingingsautoriteiten.