Partnerschap Beyond Meat en Disneyland Parijs

Beyond Meat Disneyland Paris

Beyond Meat en Disneyland Paris gaan samenwerken. Het plantaardige vlees van Beyond Meat komt het menu te staan in het hele resort inclusief beide themaparken, Disney Village en Disney Hotels.

“Dit partnerschap met Disneyland Paris is een echte mijlpaal voor ons”, zegt Jorg Oostdam, Algemeen Directeur EMEA bij Beyond Meat over de samenwerking. “Hiermee maken we plantaardig vlees in heel Europa toegankelijker. Nu steeds meer consumenten ervoor kiezen om flexitariër te worden, kijken we ernaar uit om de gasten van Disneyland Parijs te verrassen en te inspireren met ons plantaardige vleesaanbod.”

“Disneyland Paris wil een uitzonderlijke gastervaring bieden. Het eten is daar een integraal onderdeel van”, zegt Laure Albouy, Vice President Business Strategy & Integration van Disneyland Paris. “Duurzaamheid is hierbij een kernprioriteit. Daarom zijn we verheugd met de samenwerking met Beyond Meat, waardoor we onze gasten nieuwe voedselkeuzes kunnen bieden en zo bijdragen aan een betere wereld.”

Beyond Meat

Beyond Meat produceert plantaardige vleesvervangers en distribueert deze vanuit Nederland over heel Europa. Eerder kondigde Beyond Meat Europese samenwerkingen aan met Starbucks, Pizza Hut en McDonald's. In het assortiment zitten de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs.

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief
Thema's
Lees ook
Fooditive ontwikkelt LowSalt en Bee-free-Honey

Fooditive ontwikkelt LowSalt en Bee-free-Honey

De plantaardige ingrediëntenfabrikant Fooditive maakt bekend de productie op te schalen. Daarnaast introduceert de Nederlandse startup twee nieuwe ingrediënten: LowSalt en Bee-free-Honey.

Samenwerking Vandersterre en Max &Bien

Samenwerking Vandersterre en Max &Bien

Kaasproducent Vandersterre gaat samenwerken met plantaardige kaasmakerij Max & Bien. Hierdoor krijgt Max & Bien de mogelijkheid om hun merk breder in de markt te zetten. In Nederland en daarbuiten.

Samenwerking FrieslandCampina en De Nieuwe Melkboer

Samenwerking FrieslandCampina en De Nieuwe Melkboer

FrieslandCampina en De Nieuwe Melkboer gaan samenwerken. Gezamenlijk gaan de bedrijven verder met het ontwikkelen van een lokale keten voor plantaardige zuivelalternatieven met een goed verdienmodel voor de boer.