Partnerschap biedt totaaloplossing in hygiëne en voedselveiligheid.

2018-09-12 PHT hygiëne

Sinds mei 2018 werkt Havantec nauw samen met de Duitse marktleider op het gebied van totaaloplossingen voor hygiëne en voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie. Uit deze samenwerking is PHT-Benelux ontstaan om zo ook oplossingen in Nederland, België en Luxemburg aan te kunnen bieden. De combinatie van PHT’s expertise met betrekking tot hygiëne en Havantec’s kennis van de markt zorgt voor een nóg completer aanbod aan hygiëne-oplossingen.

PHT onderscheidt zich als aanbieder van lage en middendrukreiniging door functionaliteit en efficiëntie. Het drie chemicaliën – één uitgang systeem zorgt ervoor dat deze satellieten makkelijk en efficiënt in gebruik zijn.

Doordat PHT het volste vertrouwen heeft in haar producten biedt PHT kosteloze testperiodes met een leensatelliet aan. “Test de satelliet twee weken op de meest “vuile” ruimte in je faciliteit en sta versteld van het resultaat. Ik heb na een test nog nooit een satelliet van de muur hoeven halen” zegt vertegenwoordiger van PHT, Patrick Beyering.

Meer informatie?  Tel. 085 1052015 Mail. info.nl@pht.group

Lees ook
Lees hier de Hygiënespecial 2020 als digitaal magazine

Lees hier de Hygiënespecial 2020 als digitaal magazine

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine. Daarin lees je over voorschriften, onderzoek en techniek op het gebied van hygiëne, maar ook over houdbaarheid, verontreiniging en allergenen. Bacteriën, allergenen, vocht, ongedierte, verboden stoffen en fysieke verontreinigingen; de voedselproducent...

Hygiënisch  in-huis-wassen

Hygiënisch in-huis-wassen

Schoon textiel is van groot belang voor de algemene hygiëne in de foodsector. Daarom moet de was aan veel verschillende hygiëneregels voldoen. Waar moet je op letten bij hygiënisch wassen?

Minister Schouten beslist voor zomer over mobiele slachthuizen

Minister Schouten beslist voor zomer over mobiele slachthuizen

Eind 2018 startte er een pilot met mobiele slachthuizen, ook wel Mobiele Dodings Unit genoemd. Dieren die niet getransporteerd kunnen worden, maar wel slachtwaardig zijn kunnen in deze unit gedood worden. De verdere verwerking vindt plaats in het slachthuis. Minister Carola Schouten heeft de kamer laten weten dat zij voor de zomer een sluit wil nemen...