Plantaardige voedingsproducent Upfield betrekt nieuw hoofdkantoor in Amsterdam

Valley Amsterdam wikimedia

Foto: Wikimedia Commons

Upfield, producent van plantaardige spreads en kazen, vestigt zich met een nieuw internationaal hoofdkantoor in het duurzame complex Valley in Amsterdam. Met de verhuizing voegt Upfield het internationale hoofdkantoor en het kantoor voor Upfield Nederland samen.

David Haines, Group CEO Upfield: “De nieuwe ruimte in een van de groenste gebouwen op de Zuidas is volledig ingericht op onze ambities voor gezond en hybride werken, agile samenwerking en duurzaamheid. We kijken ernaar uit om samen met onze partners toe te werken naar een plantaardige toekomst op deze geweldige locatie.”

Upfield is producent van onder andere Blue Band, ProActiv, Flora en Becel. Producten van Upfield worden geleverd in 95 landen.

Bron: Upfield

Thema's
Lees ook
Han Kramer benoemd tot commercieel directeur Sodexo

Han Kramer benoemd tot commercieel directeur Sodexo

Op 1 maart start Han Kramer als commercieel directeur voor Sodexo Nederland. Hij gaat zich toeleggen op de verdere groei van Sodexo in Nederland, met name op gebied van workplace & facility management services voor corporate organisaties, industriële bedrijven en overheden.

RBK Group verhuist naar nieuw kantoor

RBK Group verhuist naar nieuw kantoor

De RBK Group is per 9 februari verhuisd.  “Na ruim 15 jaar hebben wij ons vertrouwde kantoor verlaten, het werd tijd voor een nieuw onderkomen want we zijn nu toch echt uit ons jasje gegroeid”,  laat het bedrijf weten. “We blijven in de buurt, de verhuiswagen hoefde alleen maar de weg over te steken!” Vanaf heden is...

Leen Menken Foodservice Logistics start bouw van nieuw vrieshuis

Leen Menken Foodservice Logistics start bouw van nieuw vrieshuis

Leen Menken Foodservice Logistics in Zoetermeer startte 8 februari met de bouw van een nieuw vrieshuis tegenover het bestaande distributiecentrum. Het nieuwe vrieshuis is het startschot voor een (logistieke) foodcampus op bedrijventerrein Lansinghage.