PLUS breidt broodassortiment uit met dagvers biologisch brood

Biologisch brood PLUS

Vanaf deze week breidt PLUS het broodassortiment uit met twee soorten dagvers biologisch brood. Het gaat om biologisch boerenwit-meergranen en biologisch boerenbruin-meergranen. Door haar biologische assortiment uit te breiden wil PLUS investeren in mens, dier en milieu.

De broden worden gemaakt van biologische grondstoffen en de receptuur bevat veel granen en zaden. Aan het boerenbruin-meergranen is bovendien volkorenmeel toegevoegd. Naast de nieuwe dagverse biologische broden heeft PLUS ook al verschillende kleine biologische broodjes in het broodassortiment. Alle biologische producten zijn te herkennen aan het groene schaplabel met daarop ‘biologisch’ en het ‘groene blaadje’ op de verpakking.

Ook zijn er vanaf deze week twee nieuwe fitbroden verkrijgbaar bij PLUS: Natuurlijk Fit eiwit brood, een eiwitverhoogd brood en Natuurlijk Fit vezelrijk brood, een vezelverhoogd brood.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Meer biologische en lokale voedingsmiddelen bij bedrijfscatering HAS green academy

Meer biologische en lokale voedingsmiddelen bij bedrijfscatering HAS green academy

HAS green academy gaat meer biologisch en lokaal geproduceerde voedingsmiddelen bij de bedrijfscatering aanbieden om daarmee de consumptie van deze producten te stimuleren. De onderwijsinstelling ondertekende op 9 maart de intentieverklaring Biologische en Lokale Inkoop Bedrijfscatering van de Provincie Noord-Brabant.

Fusie Dutch Seaweed Group en SeaweedTech

Fusie Dutch Seaweed Group en SeaweedTech

Dutch Seaweed Group en SeaweedTech hebben besloten om samen verder te gaan, nadat de bedrijven eerst een tijd samen hebben gewerkt. Het is nog niet bekend of er een nieuwe naam komt voor de gefuseerde bedrijven.

PLUS start met verkoop brood van gisteren

PLUS start met verkoop brood van gisteren

Om voedselverspilling tegen te gaan start PLUS met de verkoop van brood van gisteren. Brood van de versafdeling dat niet op de dag zelf verkocht wordt, kost een dag later 25 cent, 50 cent of 75 cent en is tot 11.00 uur te koop, herkenbaar door stickers en speciale borden bij de broodafdeling.