Dit is het programma van Dutch Agri Food Week in de Greenport

11 september 2018

Tijdens Dutch Agri Food Week (5-16 oktober 2018) staan in heel Nederland voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Greenport West-Holland maakt een ambitieus programma bekend.

Tijdens Dutch Agri Food Week (5-16 oktober 2018) staan in heel Nederland voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel. Innovatie staat centraal, en met het thema van dit jaar wil de organisatie ver de toekomst in kijken: 'Wat eten we nu en in 2050?’

Vloggers en tomaten

Op 5 oktober vind de landelijke start van Dutch Argi Food Week plaats op het Plein in Den Haag, waar de grootste groentekraam van het land wordt opgebouwd. Op 11 oktober zet de Greenport vloggers en studenten in om Dutch Argi Food Week onder de aandacht te brengen. Zij trekken de tuinbouw in voor workshops en uitdagingen. Andere hoogtepunten zijn onder meer het festival It’s all about food in het Nutshuis in Den Haag, het Oogstfeest van de provincie Zuid-Holland en groepsrondleidingen tegen korting bij Tomatoworld. Bekijk het complete programma.

Dutch Agri Food Week

Dutch Agri Food Week is een landelijke themaweek waarbij door heel het land evenementen, rondleidingen en andere activiteiten worden georganiseerd. Het landelijke programma van de themaweek is te vinden via de website van Dutch Agri Food Week.

Altijd op de hoogte blijven?