Recall AH Filet americain

Albert Heijn heeft besloten AH Filet americain naturel 160 gram uit de winkels terug te halen.

De verpakkingen met een rode prijssticker van 2 euro en met de houdbaarheidsdatum 26-03-2016 zijn besmet met de listeria bacterie.

Het eten van dit product kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Consumenten wordt daarom dringend verzocht dit product niet te consumeren, maar terug te brengen naar de supermarkt. Ze krijgen dan bij inlevering van het product, het aankoopbedrag terug.

AH biedt zijn verontschuldigingen aan voor het ongemak.

Meer informatie: www.ah.nl of via de gratis Servicelijn van Albert Heijn op telefoonnummer 0800 - 0305.

Lees ook:

EVMI achtergrond & analyse – Recalls (Premium)

Lees ook
Op zoek naar antwoorden

Op zoek naar antwoorden

Een producent van plantaardige gekoelde kant-en-klaar-producten nam eind 2019 contact op met Eurofins Food, Feed, Water Benelux. De producent vond een grote spreiding in analyseresultaten op het gebied van potentiële listeria-uitgroei in zijn product.

Listeriabacterie in je kaas? Dit model voorspelt het

Listeriabacterie in je kaas? Dit model voorspelt het

Wetenschapper Marjon Wells-Bennik, aangesloten bij NIZO, ontwikkelde een model dat voorspelt of bepaalde soorten kaas de groei van de bacterie Listeria monocytogenes ondersteunen.

Recalls in AGF voorkomen

Recalls in AGF voorkomen

In de groenten- en fruitsector heeft men al jaren te maken met recalls. Deze hangen onder meer samen met overschrijdingen van de maximum residu limieten (MRL’s) van beschermingsmiddelen op groenten en fruit. Een recall is een kostbare aangelegenheid, die men te allen tijde wil voorkomen. Het uitvoeren van analyses kost echter tijd; tijd die extra kostbaar...