Recall Deen Smikkelsalade

evmi-deen-recall-smikkelsalade2

Deen Supermarkten haalt met onmiddellijke ingang Smikkelsalade terug, vanwege mogelijke stukjes plastic. Het gaat uitsluitend om Deen Smikkelsalade 150 gram met houdbaarheidsdatum 02-03-2016.

Door een fout in het productieproces kan het zijn dat er stukjes plastic in de salade zijn terechtgekomen. Hierdoor is het product niet geschikt voor consumptie, meldt Deen Supermarkten.

Consumenten wordt aangeraden het product terug te brengen naar de winkel. Zij ontvangen dan het aankoopbedrag terug.

Voor nadere inlichtingen kunnen consumenten contact opnemen met de klantenservice van Deen Supermarkten (0229 – 252100).

Deen Supermarkten biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongemak.

Lees ook:

Lees ook
"We gaan steeds meer digitaal toezicht houden"

"We gaan steeds meer digitaal toezicht houden"

Toen Rob van Lint in 2017 de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit ging leiden, werd hij meteen in het fipronilschandaal gestort. Ook 2019 was een bewogen jaar, met een listeria-uitbraak en een ict-debacle. We blikken terug maar kijken bovenal vooruit naar de ontwikkelingen die 2020 zal brengen. Topambtenaar Rob van Lint weet wel raad met crisissituaties....

Mensen besmetten de Bretonse oester via het riool

Mensen besmetten de Bretonse oester via het riool

Bretonse oesterkwekers hebben er de buik van vol. Voor de vijfde keer (!) sinds midden december is de oogst en verkoop van oesters uit de Bretonse wateren verboden. In de schelpdieren is het norovirus aangetroffen. Het hoogstbesmettelijke virus maakt mensen misselijk en veroorzaakt diarree.

Veilig voedsel met plasmatechnologie

Veilig voedsel met plasmatechnologie

Koud atmosferisch plasma biedt mogelijkheden die de beheersing van hygiëne en veiligheid volledig kunnen veranderen. Maar wat is koud plasma in hemelsnaam? En hoe zou je het effectief kunnen inzetten voor hygiënetoepassingen? Onderzoeker Erik Esveld van Wageningen Food & Biobased Research vertelt waar de ontwikkeling richting praktijktoepassing...