Recall Dekamarkt tartaar en steak de boeuf

Dekamarkt roept tartaar en steak de boeuf terug. Na controle is gebleken dat in de producten een bacterie is aangetroffen die gevaarlijk kan zijn voor de voedselveiligheid.

Dat meldt de retailketen. Om welke bacterie het gaat, is niet bekendgemaakt.

Het gaat om:

  • Ons Thuismerk Tartaar 2 stuks met THT 08-12-2016
  • Ons Thuismerk Tartaar 3 stuks met THT 08-12-2016
  • Ons Thuismerk Tartaar 300 gram met THT 08-12-2016
  • Vers Voordeel Tartaar 6 stuks met THT 08-12-2016
  • Ons Thuismerk Steak de Boeuf 2 stuks met THT 09-12-2016

“U wordt dringend verzocht dit product niet te consumeren”, aldus Dekamarkt. “Als u dit product heeft aangeschaft kunt u zich melden bij de servicebalie waar u uw geld terug krijgt.”

Het betreft uitsluitend deze producten met de genoemde houdbaarheidsdata, benadrukt de retailketen.

Lees ook:

Meer over
Lees ook

Ook 2 Brüder von Venlo haalt brood terug

Supermarkt Die 2 Brüder von Venlo haalt ook brood terug omdat er mogelijk een hard stuk plastic in zit. Eerder deden Emté en Sligro dat al. Het gaat om dagverse broden, broodjes en mueslibollen van huismerk Die 2 Brüder met opdruk dagcode 1 die gekocht zijn op 15-08-2016, die gemaakt zijn met volkorenmeel. De leverancier van het volkorenmeel heeft aangegeven dat er in de grondstof volkorenmeel mogelijk een stuk hard stuk plastic heeft gezeten. Lees ook: Recall broodjes Emté en Sligro vanwege plastic (16 augustus 2016)

Recall broodjes Emté en Sligro vanwege plastic

Sligro en Emté supermarkten roepen in samenspraak met de leverancier en de NVWA dagverse broden, broodjes en mueslibollen van het merk Lambert en Trommelen terug. Het gaat om de producten met volkorenmeel met verkoopdag 15-08-2016. Volgens Sligro en Emté heeft de leverancier aangegeven dat er in de grondstof volkorenmeel mogelijk een stuk hard stuk plastic heeft gezeten. De retailers adviseren consumenten die de producten hebben gegeten en klachten hebben, naar de huisarts te gaan. Klanten kunnen de producten terugbrengen naar de winkel. Ze krijgen dan hun geld terug. Recalls vanwege plastic Er...

Terughaalactie vruchtensap

Fruity King BV haalt diverse smaken vruchtensap terug omdat het sap bij de productie mogelijk besmet is met gist. Het betreft de tweeliterflessen Fruity King Rood Fruit (THT 23-08-2016), Fruity King Sinaasappel (THT 01-09-2016) en Fruity King Tropisch Fruit (THT 07-09-2016). De smaken met een andere houdbaarheidsdatum en andere producten zijn niet verontreinigd. Verpakking onder druk Fruity King benadrukt dat de producten niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Er kan echter door de besmetting bederf opgetreden zijn, waarbij door gasvorming de verpakking onder druk kan komen te staan. Consumenten wordt verzocht...