Roy Meenderink nieuwe Commercieel Directeur van RBK Automatisering

Roy Meenderink

Roy Meenderink versterkt vanaf november de directie van RBK Group. Als commercieel directeur is Meenderik eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten bij de automatiseringstak van de RBK Group.

Roy Meenderink

Meenderink is een bekende in de foodindustrie. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring bij diverse vlees producerende bedrijven. De afgelopen 17 jaar concentreerde Meenderink zich op het inzetten van automatiseringsoplossingen in de foodindustrie.

Peter Harmens, Algemeen Directeur RBK Group :"Wij zijn ervan overtuigd dat Roy de kwaliteiten heeft om onze groeiambities binnen Automatisering verder vorm te geven. Momenteel passen wij onze unieke oplossingen voornamelijk bij de grotere bedrijven toe. Deze oplossingen zijn inmiddels uitermate geschikt voor middelgrote en kleinere bedrijven. Met de komst van Roy willen wij onze positie in dit segment versterken."

RBK Group

RBK Group is al meer dan 35 jaar actief op de markt. Het bedrijf adviseert, ontwikkelt, automatiseert en bouwt innovatieve rendementsverhogende oplossingen specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie.

Lees ook
Drankenindustrie geraakt door horecasluiting

Drankenindustrie geraakt door horecasluiting

De horecasluiting vanwege de coronapandemie zorgde ervoor dat de leveringen van de drankenindustrie aan de horeca werden gehalveerd naar 215 miljoen euro. Dit zorgde voor een krimp van 5,1 procent van de totale productie van de drankenindustrie.

Belastingdienst geeft vijf tips voor btw-aangifte

Belastingdienst geeft vijf tips voor btw-aangifte

Zaterdag 31 juli is de deadline voor de btw-aangifte over tweede kwartaal. Alle ondernemers moeten aangifte doen. "Of je nu net een onderneming bent gestart, het afgelopen kwartaal geen omzet draaide of uitstel van belastingbetaling hebt. Doe altijd btw-aangifte." Om hierbij te helpen geeft de Belastingdienst vijf tips.

RIVM: afspraken met voedingsindustrie over suiker en zout hielpen nauwelijks

RIVM: afspraken met voedingsindustrie over suiker en zout hielpen nauwelijks

Het is een soort terugkomend ritueel: het RIVM ontdekt jaarlijks opnieuw dat ondanks het Akkoord Verbetering Productsamenstelling, Nederlanders nog steeds te veel zout en suiker binnenkrijgen. “Er had meer kunnen worden bereikt als voor meer producten afspraken gemaakt waren”, aldus het RIVM.