Roy Meenderink nieuwe Commercieel Directeur van RBK Automatisering

2 november 2017

Roy Meenderink versterkt vanaf november de directie van RBK Group. Als commercieel directeur is Meenderik eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten bij de automatiseringstak van de RBK Group.

Roy Meenderink

Meenderink is een bekende in de foodindustrie. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring bij diverse vlees producerende bedrijven. De afgelopen 17 jaar concentreerde Meenderink zich op het inzetten van automatiseringsoplossingen in de foodindustrie.

Peter Harmens, Algemeen Directeur RBK Group :"Wij zijn ervan overtuigd dat Roy de kwaliteiten heeft om onze groeiambities binnen Automatisering verder vorm te geven. Momenteel passen wij onze unieke oplossingen voornamelijk bij de grotere bedrijven toe. Deze oplossingen zijn inmiddels uitermate geschikt voor middelgrote en kleinere bedrijven. Met de komst van Roy willen wij onze positie in dit segment versterken."

RBK Group

RBK Group is al meer dan 35 jaar actief op de markt. Het bedrijf adviseert, ontwikkelt, automatiseert en bouwt innovatieve rendementsverhogende oplossingen specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie.

Altijd op de hoogte blijven?