SIAL Parijs verplaatst naar oktober 2022

SIAL beurs Parijs

Beeld: SIAL

SIAL Parijs verplaatst naar oktober 2022

De organisatie van SIAL laat weten dat ze de levensmiddelenbeurs twee jaar uitstellen. Het bedrijf had vanwege de coronapandemie verschillende maatregelen genomen om de beurs komende oktober door te kunnen laten gaan. In overleg met verschillende betrokkenen is nu toch besloten om de beurs uit te stellen.

Alternatieven

SIAL Parijs wordt uitgesteld tot 15-19 oktober 2022. Compexposium group, de organisator van SIAL, laat weten om in de tussentijd betrokken te willen blijven bij de markt. Het wil een rol spelen in het herstel en ontwikkeling van de markt in de komende maanden. Ook belooft het grote exclusieve studies van partnerbedrijven Kantar, ProtéinesXTC en Gira. De studies zullen gaan over de drie kernonderwerpen van SIAL: consumentenverwachtingen, productinnovatie en het gedrag van consumenten als zij buiten de deur eten.

Bron: SIAL

Thema's
Lees ook
Virtuele hulp bij voedselveiligheid

Virtuele hulp bij voedselveiligheid

Auteur: Toon Coopmans, Technical Director, Interfood Group COVID-19 heeft het internationale reizen grotendeels stilgelegd. Veel fysieke bijeenkomsten zijn prima te vervangen door online varianten. Een preventieve kwaliteitscontrole van een opslaglocatie wordt een stuk lastiger. Natuurlijk kun je de warehousemanager of distributeur vragen om met...

Rapport wijst uit: we missen gezamenlijk koffie- en theeleuten

Rapport wijst uit: we missen gezamenlijk koffie- en theeleuten

Na kraanwater blijven koffie en thee de meest gedronken dranken in Nederland. Door de coronamaatregelen halen mensen minder vaak koffie (to-go) buiten de deur. Het koffie-/theemomentje met familie en vrienden wordt gemist.

Pronomar draagt bij aan hygiëne maatregelen rondom COVID-19

Pronomar draagt bij aan hygiëne maatregelen rondom COVID-19

De voedingsmiddelenindustrie is een van de branches waar hygiëne aan zeer strikte eisen gebonden is. Helemaal sinds de komst van het COVID-19 virus kent dit een nieuw hoogtepunt en worden bedrijven geacht alle richtlijnen en voorschriften voor hygiëne aan te scherpen. Zo merkt Pronomar, leverancier van droogsystemen, een toenemende interesse van voedingsmiddelenbedrijven...