Skillpack viert 20e verjaardag

skillpack

Verpakkingspecialist Skillpack viert zijn 20 jarig bestaan. "De grote zwarte pakken maakten plaats voor vlotte chino’s met een casual colbert", schrijft Skillpack in een uitgebreide terugblik op de afgelopen twee decennia.

In 2001 startte Skillpack met drie mensen, maar al snel vonden ze in PFM Group een eerste partnerschap in flowpack machines. Mecapack, leverancier in topseal machines, volgde als tweede partner. Ook zette het bedrijf direct een 24/7-service op. "We stonden ten slotte aan de vooravond van de huidige 24-uurseconomie", aldus Skillpack.

In de twintig jaar die volgden groeide de firma door van drie mensen naar eigenaar van drie panden. Tijdens de coronacrisis gaf dat voor het team de mogelijkheid zich op te splitsen, zodat op een veilige en verantwoorde manier het werk en de service konden worden doorgezet.

"In 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de verpakkingswereld en bieden we een totaalpakket aan verpakkingsoplossingen." Op de website van Skillpack lees je meer over deze periode, inclusief video's, foto's en een dankwoord.

Lees ook
Miko Pac overgenomen door Paccor

Miko Pac overgenomen door Paccor

Paccor, Duitse producent van verpakkingsmiddelen, neemt de verpakkingsdivisie van het Belgische bedrijf Miko over.

GravityTray gaat internationaal

GravityTray gaat internationaal

Auteur: Erik Kruisselbrink De twee creatieve ondernemers Luc van den Broek en Rinze Willemsen stoorden zich al heel lang aan het absorbermatje in de vlees- en visbakjes in de supermarkt. Net zoals consumenten, retailers, producenten en recyclebedrijven dat deden. Na een jarenlange zoektocht naar de juiste folie en machine, is het nu zo ver. Het nieuw...

120 bakjes per minuut

120 bakjes per minuut

In het jaar 2025 moet verpakkingsmateriaal volledig recyclebaar zijn. De ontwikkelingen op dat gebied zijn dus van groot belang. Dampack bedacht het concept voor een zogenaamde BeeMagicTray en Klebo Techniek ontwikkelde de machine. Verpakkingsleverancier Dampack uit Werkendam ontwikkelde en patenteerde een plastic tray voor gebruik in de supermarktschappen....