Verpakkingspecialist Skillpack viert zijn 20 jarig bestaan. "De grote zwarte pakken maakten plaats voor vlotte chino’s met een casual colbert", schrijft Skillpack in een uitgebreide terugblik op de afgelopen twee decennia.

In 2001 startte Skillpack met drie mensen, maar al snel vonden ze in PFM Group een eerste partnerschap in flowpack machines. Mecapack, leverancier in topseal machines, volgde als tweede partner. Ook zette het bedrijf direct een 24/7-service op. "We stonden ten slotte aan de vooravond van de huidige 24-uurseconomie", aldus Skillpack.

In de twintig jaar die volgden groeide de firma door van drie mensen naar eigenaar van drie panden. Tijdens de coronacrisis gaf dat voor het team de mogelijkheid zich op te splitsen, zodat op een veilige en verantwoorde manier het werk en de service konden worden doorgezet.

"In 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de verpakkingswereld en bieden we een totaalpakket aan verpakkingsoplossingen." Op de website van Skillpack lees je meer over deze periode, inclusief video's, foto's en een dankwoord.

Altijd op de hoogte blijven?