Solids Antwerpen maakt zich op voor 10e editie

6 juni 2018

Ruim 100 exposanten hebben zich al ingeschreven voor de tiende editie van Solids Antwerpen op 17 en 18 oktober 2018 in Antwerp Expo. Beursorganisator Easyfairs verwacht over ruim vier maanden uit te komen op meer dan 140 exposanten. Onder de huidige inschrijvingen zijn bekende namen als AZO, Coperion, Dinnissen, J-Tec Material Handling, Lutze Conveying Belux en Matec Massagoed techniek.

“De aantallen zijn op dit moment vergelijkbaar met de vorige editie in 2016. Er doen ook meerdere bedrijven voor het eerst mee aan Solids Antwerpen, waaronder een aantal uit Duitsland. Ook zijn er nieuwkomers uit Nederland en België”, zegt Accountmanager Marita Marcelis van Easyfairs.

Kostenbesparing, recycling en veiligheid

Solids Antwerpen is al jaren een belangrijk netwerkmoment voor de poeder- en bulkindustrie in de Benelux. Dit jaar viert het evenement zijn tiende editie. Marcelis: “En waar kan dat beter dan in Antwerpen, op steenworpafstand van de haven en tevens het hart van de industrie. Kijkend naar de huidige inschrijvingen kunnen bezoekers weer rekenen op een breed scala aan bedrijven die actief zijn in de solids industrie. Hier vinden professionals de nieuwste innovaties in de bewerking, opslag en het transport van droge bulkgoederen. Enkele trends die dit jaar spelen zijn kostenbesparing, recycling en veiligheid.”

Beslissingsbevoegde bezoekers

Bezoekers die op Solids Antwerpen afkomen hebben veelal leidinggevende functies. Uit de bezoekersdata blijkt onder meer dat algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, R&D-manager en projectleiders het 2-daagse vakevent bezoeken. Ze komen onder andere uit de voeding, chemie, metaal, farmacie en recycling & afvalverwerking.

Solids Antwerpen

Solids Antwerpen is onderdeel van de Solids European Series van internationale beursorganisator Easyfairs. Deze Solids European Series richt zich op de stortgoedverwerkende industrie, met vakbeurzen in Rotterdam, Antwerpen, Dortmund, Zurich, Krakow en Moskou. Deze zes evenementen brengen in totaal 1.100 exposanten in contact met 15.000 bezoekers. Belangstellenden die meer informatie willen over deelname aan Solids Antwerpen kunnen contact opnemen met Marita Marcelis.

De registratieportal voor bezoekers opent 3 maanden voor beurs. Belangstellenden die ter zijne tijd een registratielink willen ontvangen, kunnen nu alvast hun interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar Anke Halters, Marketing Event Executive Solids Antwerpen.

Altijd op de hoogte blijven?