Het S&P Nieuwjaarscafé stond in het teken van voedseltransitie

Dagvoorzitter Suzanne van der Pijll, managing partner bij Schuttelaar & Partners

Het S&P Nieuwjaarscafé vond 15 januari plaats. Ruim 200 mensen kwamen bijeen in het Museum voor Communicatie om met Schuttelaar & Partners de voedseltransitie te verkennen. Samen met Jacqueline Pieters (Rabobank), Krijn Poppe (WUR) en Marjolijn Sonnema (ministerie van LNV) namen Suzanne van der Pijll en Marcel Schuttelaar de aanwezigen mee in de versnelling van de voedseltransitie. Onder andere Gerard Scheij (Picnic) en Robert Verdam (NEMO Science Museum) lieten zien dat de voedseltransitie al volop aan de gang is.

Hier een sfeerimpressie van het S&P Nieuwjaarscafe:

Lees ook
Miljoenen groente- en fruitkratten ondergaan duurzame metamorfose

Miljoenen groente- en fruitkratten ondergaan duurzame metamorfose

Logistiek dienstverlener Euro Pool System is gestart met gerecyclede klapkratten voor groente en fruit. De zet is onderdeel van een omvangrijk recyclingsprogramma in de Benelux waarbij miljoenen nieuwe klapkratten in gebruik worden genomen.

WUR Seminar op Food Technology 2021: Food Innovation

WUR Seminar op Food Technology 2021: Food Innovation

Het kan niet anders, dan dat Wageningen University & Research (WUR) een belangrijk onderdeel is van Food Technology op 1 en 2 december. De universiteit komt met twee demonstraties op de beursvloer en zelfs zes sprekers op de podia.

Websuper Picnic krijgt € 600 miljoen groeigeld

Websuper Picnic krijgt € 600 miljoen groeigeld

Picnic haalt € 600 miljoen op in een nieuwe financieringsronde van de Bill & Melinda Gates Foundation Trust. Het maakt een versnelde uitrol van de online supermarkt mogelijk, met name in Duitsland en Frankrijk.