HAS start opleiding FreshFood & Innovation

VENLO - HAS Hogeschool start in september 2014 op de locatie Venlo met de nieuwe opleiding FreshFood & Innovation. "Deze nieuwe opleiding past goed bij de ontwikkelingen die de agrofoodsector in de regio doormaakt met volop nieuwe kansen en mogelijkheden", aldus HAS Hogeschool.

FreshFood & Innovation is een praktijkgerichte opleiding waarin de studenten zich verdiepen in innovatie. "Aan versproducten uit de agrisector valt nog het nodige te verbeteren. Om dat te bereiken, leer je vanuit de consument denken. Wat willen die eindgebruikers eigenlijk? Bij Freshfood & Innovation leer je ‘terugdenken’ in de keten, schakel voor schakel. Zo kun je een product vooruithelpen."

FreshFood & Innovation in Venlo is de opleiding Food Design & Innovation die al in Den Bosch wordt aangeboden.

Open dag

HAS houdt op 22 maart open dag op de locatie Venlo. De open dag is bedoeld voor scholieren met hun ouders, familie en vrienden. De aanstaande studenten kunnen door presentaties en persoonlijke gesprekken kennismaken met de opleidingen van HAS Hogeschool op het gebied van business, food, dier en plant.

De nieuwe vestiging in Venlo draait sinds 1 september 2013 met de opleidingen Toegepaste Biologie en Bedrijfskunde en agribusiness. In september 2014 start hier de nieuwe opleiding FreshFood & Innovation.

Lees ook:

Vakblad EVMI en HAS Hogeschool presenteren op 6 mei 2014 de derde editie van de Food Top 100

Lees ook
HAS Food Experience presenteert innovaties gericht op een betere wereld

HAS Food Experience presenteert innovaties gericht op een betere wereld

Tijdens de veertiende HAS Food Experience op 1 februari presenteerden de studenten van de HAS Hogeschool hun innovatieve oplossingen op het gebied van food aan professionals in het werkveld. In vijf categorieën reikten de jury’s een award uit voor het beste project.

Ontwikkel jezelf!

Ontwikkel jezelf!

Tijdens je carrière kom je zo nu en dan voor een uitdaging te staan. De opleiding die je hebt gevolgd voordat je ging werken, past misschien niet meer helemaal bij wat je nu aan vaardigheden en kennis nodig hebt.  Taken veranderen, je wensen veranderen: de wereld verandert. Je krijgt een andere functie, waardoor je nieuwe kennis nodig hebt....

Rob Bakker lector Voedselproductie in Circulaire Economie bij HAS

Rob Bakker lector Voedselproductie in Circulaire Economie bij HAS

Sinds 1 september is Rob Bakker lector van Voedselproductie in een Circulaire Economie bij HAS Hogeschool, een van de drie lectoraten die door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) gefinancierd worden, om de transitie naar kringlooplandbouw te versnellen.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren