Startup-incubator BOX NV gaat van start

box-nv2

Op woensdag 26 september gaat Blue Ocean XLerator NV van start met een feestelijke opening in Wageningen. BOX NV is een nieuwe investeerder gericht op hightech startups in de sectoren voedingsmiddelen en biowetenschappen.

BOX is een initiatief van de bedrijven TOP, TDI en Holland Food Ventures, die ruime ervaring hebben met het ontwikkelen en op de markt brengen van innoverende producten. Die ervaring wil BOX NV als investeerder en incubator delen met startups die een duurzame doorbraaktechnologie ontwikkelen op het gebied van agri, food of biowetenschap.

Tijdens het openingsevenement staan toekomstbestendigheid en duurzaamheid centraal. De bijeenkomst wordt gepresenteerd door Jort Kelder en op het programma staan onder meer lezingen van (voormalig) TOP-mannen Wouter de Heij en Frank Giezen.

Lees ook
Stimuleer het creatieve brein op Packaging Innovations

Stimuleer het creatieve brein op Packaging Innovations

Hoe zorg je ervoor dat jouw verpakking over de toonbank vliegt? Op 17 & 18 november 2021 keert Packaging Innovations terug naar Taets Amsterdam. Het exclusieve marketing gedreven consumentenverpakkingsevent vindt dan twee dagen plaats in het hart van de creatieve industrie. Ben jij op zoek naar verpakkingsoplossingen om jouw verpakkingen uniek en duurzaam...

Food Technology in de Brabanthallen | Programma krijgt vorm

Food Technology in de Brabanthallen | Programma krijgt vorm

Het programma voor de eerste editie van Food Technology staat al stevig in de steigers. Wetenschappers van naam en faam geven lezingen over hun onderzoek, diverse organisaties zoals Keep food Simple, IFFI, Schuttelaars en Partners, Nederlands VerpakkingsCentrum, Hygienic Design Network, houden tijdens het evenement een seminar.

Lezing op Food Technology: Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie

Lezing op Food Technology: Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie

Een pilot-project met als doel een betrouwbare luchtvoorziening met minimale CO2-uitstoot bij FrieslandCampina in Veghel. Hoe verloopt zo'n pilot? Wat zijn de resultaten en welke lessen kunnen we eruit halen? Dat vertellen Ben Nissen en Bas Derissen tijdens hun lezing op Food Technology.