Straathof nieuwe CFO Vion Food

BOXTEL – Jacques Straathof is benoemd tot CFO van Vion Food. Hij volgt Kenaad B. Tewarie op, die februari 2014 vertrok, vanwege ‘een verschil van inzicht in het te voeren beleid’.

Straathof (52) start vanaf 19 mei in zijn nieuwe functie, gaat rapporteren aan CEO Michiel Herkemij en wordt tevens lid van de management board van Vion Food. Dat meldt het bedrijf. 

Food en retail

De nieuwe CFO heeft diverse leidinggevende financiële functies vervuld binnen food en retail. Zo was hij eerder onder meer CFO voor Ahold Spanje en CFO van de Sperwer Groep (Plus en Spar).

“Jacques Straathof brengt veel nationale en internationale ervaring mee”, zegt Herkemij. “Hij is een allround financiële professional met een bewezen track-record in complexe turn-arounds. Ik ben blij dat hij ons team komt versterken.”

Lees ook:

Meer over
Lees ook
Aanvullende coronamaatregelen Vion lijken te werken

Aanvullende coronamaatregelen Vion lijken te werken

Nadat werknemers van de locaties in Boxtel en Groenlo besmet bleken te zijn met Covid-19, scherpte Vion het coronaprotocol aan. Deze aanvullende maatregelen lijken effect te hebben. Dat laat Vion weten in een persbericht.

Detacheerder van Oost-Europees personeel voor de vleesindustrie vertelt zijn kant van het verhaal

Detacheerder van Oost-Europees personeel voor de vleesindustrie vertelt zijn kant van het verhaal

De Gelderlander ging op zoek naar het verhaal van de detacheerder die voor slachters en vleesverwerkers Oost-Europees personeel werft. Moba Aoulad Ben Arroun werkte 25 jaar geleden zelf als uitbener. Inmiddels is hij directeur van Horizon.

Slachthuis Vion in Groenlo weer open, Van Rooi Meat in Helmond langer dicht

Slachthuis Vion in Groenlo weer open, Van Rooi Meat in Helmond langer dicht

Na twee weken gesloten te zijn vanwege coronabesmettingen opent het slachthuis van Vion in Groenlo vandaag, 4 juni, weer de deuren. Het slachthuis Van Rooi Meat in Helmond, dat afgelopen week de deuren moest sluiten blijft nog twee weken langer dicht.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren