Struik introduceert soep in fles

Struik introduceert nieuwe soepen in een glazen fles. De soepen zijn bedoeld om zowel warm als koud te eten.

De soep sluit goed aan bij de wens van de hedendaagse bewuste consument die op een eenvoudige manier een grote hoeveelheid groenten binnen wil krijgen, stelt Struik. "De soep is 100 procent vegetarisch, bevat minimaal 50 procent groenten én er zitten geen onnodige e-nummers in (bijvoorbeeld geen MSG; E621)."

Versbeleving

Struik heeft gekozen voor een transparante glazen fles voor een optimale versbeleving. De soepen zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken: tomaat, wortel, gele paprika en doperwten.

Lees ook:

Beter Leven ster voor Struik maaltijdsoepen (21 oktober 2013)

Meer over
Lees ook
Edwin van Veldhuizen commercieel directeur Zwanenberg Food Group

Edwin van Veldhuizen commercieel directeur Zwanenberg Food Group

Zwanenberg Food Group heeft Edwin van Veldhuizen per 1 juli 2020 benoemd tot commercieel directeur. Voor deze benoeming werkte Edwin van Veldhuizen als commercieel directeur bij Struik Foods Europe, de onderneming waarmee Zwanenberg op 13 maart 2020 fuseerde.

Zwanenberg en Struik gaan fuseren

Zwanenberg en Struik gaan fuseren

Zwanenberg Food Group (ZFG) en Struik Foods Europe gaan fuseren en vormen één breed voedingsmiddelenconcern. Dat besloten de aandeelhouders van beide organisaties op 16 maart. De vakbonden zijn geïnformeerd en beide Ondernemingsraden hebben positief geadviseerd. Ook heeft de Autoriteit Consument en Markt ingestemd met de voorgenomen transactie.

CEO Eric Schut stilletjes vertrokken bij Struik Foods

CEO Eric Schut stilletjes vertrokken bij Struik Foods

Struik Foods Europe beleeft moeilijke tijden en blijkt ook nog eens zonder leiderschap te zitten. De voormalig CEO Eric Schut is sinds 1 oktober 2018 formeel niet meer in dienst bij Struik, zo bevestigt het bedrijf aan EVMI. Eric Schut werkte jarenlang als managing director bij Frieslandcampina voordat hij in februari 2017 werd aangesteld als...