Terughaalactie Mora Rundvlees Bitterballen

11 mei 2017

Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Rundvlees Bitterballen op de markt terecht gekomen die het allergeen ‘melk’ bevat. Dit wordt niet vermeldt in de declaratie van ingrediënten. Het product is hierdoor niet geschikt voor mensen met een melkeiwitallergie.

Mora Rundvlees Bitterballen

Het gaat om de nieuwe verpakking van deze Rundvlees Bitterballen, die Mora naar aanleiding van continue verbeteringen van de producten (enkel nog natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen) heel recent op de markt heeft geïntroduceerd. Het gaat enkel om Mora Rundvlees Bitterballen met lotcode 7102. De lotcode vindt u aan de bovenzijde van de verpakking.

Retourneren

Mora-Rundvlees-bitterbal_2-300x129 Mora vraagt consumenten om reeds aangekochte Mora Rundvlees Bitterballen weg te gooien. Knip de lotcode uit de verpakking en stuur deze naar Mora onder vermelding van naam, adres en bankrekening-nummer/ten naam stelling. U ontvangt dan uw aankoopbedrag (inclusief portokosten) terug.

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800-2356672. U kunt uw lotcode terugsturen naar het volgende adres: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg.

Mora hecht veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en zal alle maatregelen nemen om deze vergissing in de toekomst te voorkomen.

Altijd op de hoogte blijven?