The Foodture – Share, Create, Taste

19 december 2017

De opleiding Voeding en Diëtetiek van Plantijn Hogeschool en de Haagse Hogeschool organiseren een international Symposium “The Foodture” in Antwerpen op 9 februari 2018. Thema’s van het symposium zijn duurzaamheid, innovatie/creativiteit en ondernemerschap.

Het doel van het symposium is het opbouwen van een internationaal netwerk voor studenten en voedingsdeskundigen. De hogescholen zijn van mening dat de aanstaande voedingsdeskundigen internationaal perspectief nodig hebben bij hun toekomstige beroepsuitoefening.

Voor het symposium zijn verschillende gastsprekers uitgenodigd, zoals Daniela Grach (senior lector FH JOANNEUM in Graz,Oostenrijk) en Maggie Geuens (Professor Marketing en Consumentengedrag). Zij spreken over ondernemerschap, innovatie, voedselproductie in de toekomst, nudging (onbewust gedrag veranderen door het aantrekkelijk maken van het gewenste gedrag) en preventie van voedingsgerelateerde aandoeningen.

Naast de sprekers is er een informatiemarkt. De thema’s van het symposium: Share, Create, Taste staan hier centraal.

Altijd op de hoogte blijven?