Groente- en fruitleverancier The Greenery introduceert verspakketten waar ouders zelf babymaaltijden van kunnen maken. De pakketten bevatten ingrediënten als groente, fruit en kruiden voor zes tot tien babyhapjes, en zijn voorzien van recepten. Vanaf 24 februari zijn ze verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten.

Gezond en vers geniet bij steeds meer mensen de voorkeur tegenover bewerkt. Maar bij babyvoeding komt de consument nog steeds uit bij de geconserveerde potjes. The Greenery wil daar verandering in brengen. Met hun verspakketten voor baby’s moeten ouders gemakkelijk verse babymaaltijden kunnen bereiden en zo hun kinderen laten wennen aan verschillende smaken, zonder zich zorgen te hoeven maken over hoeveelheden en wat wel en niet goed is voor hun kind.

The Greenery heeft vier verschillende baby-verspakketten ontwikkeld. Ieder pakket bevat twee recepten voor variatie, zonder verspilling van de ingrediënten. Zo zijn er onder meer recepten voor stamppotjes met linzen en appel, curry met bloemkool en mango, en verschillende combinaties van groenten. De recepten zijn volgens The Greenery ontwikkeld in samenwerking met babyvoedingsexperts en voldoen aan de wettelijke en voedingskundige normen voor babyvoeding.

Altijd op de hoogte blijven?