Top bv geeft openheid op nieuwe website

Top website

Top bv uit Wageningen heeft een nieuwe website. Met deze website wil het bedrijf inspiratie geven voor de voedingsindustrie van morgen. De site geeft met showcases een overzicht van de grote innovaties die het bedrijf de laatste jaren mede heeft ontwikkeld en van de services die het de agrifood industrie te bieden heeft.

Top bv

Top bv is een dienstverlener in food design, procesontwerp en innovatiemanagement. De afgelopen afgelopen twaalf jaar werkte het bedrijf mee aan geavanceerde foodinnovaties. Bij nieuwe processen, zoals conserverings- of AGF procestechnologieën, maar ook bij concrete producten, zoals de vleesvervanger Beeter en de cold-pressed sappen van Naturalicious.

Het bedrijf is gericht op open innovatie en werkt daarom samen met bedrijven uit de gehele voedingsmiddelenketen, van 'farm to fork'. Ook werkt Top samen met industrieën buiten de voedingsindustrie, zoals HighTech en Pharma. Top gelooft in samenwerking. Doordat partners elkaars kennis en ervaring versterken ontstaan er keer op keer unieke en bruikbare innovaties.

Website

Op de website gaat Top regelmatig inspirerende nieuws items, blogs en showcases plaatsen. Geïnteresseerden kunnen zich op de website aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Lees ook:

     
Lees ook
De Horecava Innovation Award 2020

De Horecava Innovation Award 2020

De Horecava Innovation Award is de jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodbranche. Uit ruim 170 inzendingen maakte een onafhankelijke jury een selectie waarna er zestien genomineerden in vier categorieën overbleven. Op de openingsdag van de 64ste Horecava, maandag 13 januari 2020 in RAI Amsterdam, wordt de Horecava Innovation Award...

Programma Dutch Foodweek bekend

Programma Dutch Foodweek bekend

Het programma van de vijfde editie van Dutch Food Week, voorheen Dutch Agri Food Week, is bekend. Het varieert van een kookwedstrijd voor kinderen tot de Startup Challenge georganiseerd door jong talent én gevestigde ondernemers. Van 5 tot en met 16 oktober krijgt heel Nederland, van stad tot platteland, de kans om meer te leren over lekker, veilig...

Start-ups: innovatieve aanjagers of fragiele probeersels?

Start-ups: innovatieve aanjagers of fragiele probeersels?

Stilstand is achteruitgang. De voedingsmiddelenindustrie heeft aanjagers nodig: start-ups. Die krijgen vaak hulp van allerlei projecten, instellingen en bedrijven. Toch leidt een groot deel van de start-ups uiteindelijk tot niets. Is die hulp wel nuttig? Wat maakt het zo moeilijk voor start-ups om te groeien? Regelmatig halen ze de pers: levensmiddelenfabrikanten...