Top bv geeft openheid op nieuwe website

12 juli 2017

Top bv uit Wageningen heeft een nieuwe website. Met deze website wil het bedrijf inspiratie geven voor de voedingsindustrie van morgen. De site geeft met showcases een overzicht van de grote innovaties die het bedrijf de laatste jaren mede heeft ontwikkeld en van de services die het de agrifood industrie te bieden heeft.

Top bv

Top bv is een dienstverlener in food design, procesontwerp en innovatiemanagement. De afgelopen afgelopen twaalf jaar werkte het bedrijf mee aan geavanceerde foodinnovaties. Bij nieuwe processen, zoals conserverings- of AGF procestechnologieën, maar ook bij concrete producten, zoals de vleesvervanger Beeter en de cold-pressed sappen van Naturalicious.

Het bedrijf is gericht op open innovatie en werkt daarom samen met bedrijven uit de gehele voedingsmiddelenketen, van 'farm to fork'. Ook werkt Top samen met industrieën buiten de voedingsindustrie, zoals HighTech en Pharma. Top gelooft in samenwerking. Doordat partners elkaars kennis en ervaring versterken ontstaan er keer op keer unieke en bruikbare innovaties.

Website

Op de website gaat Top regelmatig inspirerende nieuws items, blogs en showcases plaatsen. Geïnteresseerden kunnen zich op de website aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Lees ook:

     

Altijd op de hoogte blijven?