Top b.v. start samenwerking met Hogeschool Inholland

Top

Top b.v. uit Wageningen gaat samenwerken met Hogeschool Inholland. Studenten van de hogeschool gaan onder andere werken aan drie door Top geformuleerde cases die momenteel spelen in de voedingsindustrie. Zo doen studenten ervaring op in een actueel project, terwijl Top de resultaten kan delen met haar partners.

Drie cases

De cases gaan onder andere over mild geconserveerde dranken (HPP) en innovatieve vormen van zuivel en zuivelalternatieven. Zo’n twintig studenten Food Commerce and Technology gaan hieraan werken. Deze drie studentencases maken deel uit van een groter samenwerkingsverband tussen Inholland en Top. Top verwacht van de cases concrete resultaten die het bedrijf kan gebruiken in de haar projecten.

Samenwerking bedrijfsleven en onderwijs

Top is blij met deze samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs. Voor de studenten is het een goede manier om hun onderwijs in praktijk toe te passen en tegelijk een bijzondere werkgever te leren kennen. Een samenwerking als deze bereidt studenten beter voor op een baan in de industrie.

Lees ook:

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Student Ashley Foekens ontwikkelt gezondere voedingskeuzes voor de consument

Student Ashley Foekens ontwikkelt gezondere voedingskeuzes voor de consument

Ze is nog druk met de afronding van haar opleiding Food Commerce & Technology bij Hogeschool Inholland Amsterdam, maar nu al heeft Ashley Foekens een indrukwekkende staat van dienst. Het gezondere frikandelbroodje dat zij ontwikkelde tijdens haar stage bij Albert Heijn werd verkozen tot beste product van het jaar. Maar dat is niet alles. In haar laatste...

Ter Groene Poorte start met nieuw label FOOD ACADEMY

Ter Groene Poorte start met nieuw label FOOD ACADEMY

Op woensdag 1 maart 2023 is in de voedingsschool Ter Groene Poorte de nieuwe FOOD ACADEMY van start gegaan. Met FOOD ACADEMY gaat Ter Groene Poorte opleidingen en masterclasses organiseren die zich specifiek richten op een geïnteresseerd (vak)publiek en foodies die willen bijblijven met trends die vandaag spelen. Ook bedrijven die specifieke opleidingen...

Kijken, ruiken en proeven bij de FIA op Food Experience Day

Kijken, ruiken en proeven bij de FIA op Food Experience Day

Op zaterdag 28 januari zet de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen tussen 10.00 en 14.00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in food en eens een kijkje wil nemen in dit bijzondere gebouw waar opleiden en praktijk naast en door elkaar lopen.