Unilever-CFO Jean-Marc Huët vertrekt

19 mei 2015

Jean-Marc Huët stopt per 1 oktober 2015 als CFO bij Unilever. Hij wordt opgevolgd door Graeme Pitkethly. Om een soepele overgang mogelijk te maken, begeleidt Huët zijn opvolger in de periode tot oktober.

Dat meldt Unilever. Huët (46) (foto) kwam in januari 2010 bij Unilever. “Ik heb een excellente en erg waardevolle periode gehad bij Unilever en heb volledig bereikt wat ik voor ogen had toen ik in 2010 bij de organisatie begon”, vertelt hij. Hij legt zijn functie als financiële topman neer en treedt ook terug uit de Raden van Bestuur.

Graeme Pitkethly

Pitkethly (48) werkt sinds 2002 voor Unilever. Hij is op dit moment executive vice-president voor de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Eerder heeft hij diverse financiële topfuncties bekleed bij Unilever, waaronder hoofd fusies & overnames, pensioenen en geld- en valuta-activiteiten. Ook was hij CFO voor Unilever in Indonesië.

Hij wordt behalve CFO van het concern per 1 oktober ook lid van de Unilever Leadership Executive en in april 2016 als kandidaat voorgesteld voor de Raden van Bestuur van Unilever.

Na de overdrachtsperiode gaat Huët een periode inlassen om te bekijken wat de volgende stap in zijn carrière wordt.

Lees ook:

   

Altijd op de hoogte blijven?