Unilever mag worstfabriek verkopen

Unilever mag de vlees-, saus- en soepfabriek in Oss verkopen aan Zwanenberg Food Group. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) keurde de verkoop van de fabriek goed.

Begin juli maakten Unilever en Zwanenberg bekend dat zij strategisch willen samenwerken. De verkoop van de fabriek is onderdeel van deze deal. In de fabriek worden de producten van Unox, en de sauzen en soepen van de merken Bertolli en Knorr gemaakt. Alle merken en recepten blijven eigendom van Unilever. Ook blijft Unilever de marketing en verkoop uitvoeren.

In de fabriek werken 325 mensen. Zij gaan over naar Zwanenberg. Zwanenberg verplaatst ook een deel van de productie naar de fabriek in Oss.

Lees ook
Unilever waarschuwt voor hoge kosteninflatie voedingsmiddelen

Unilever waarschuwt voor hoge kosteninflatie voedingsmiddelen

Unilever maakte donderdag 10 februari de jaaromzet van 2021 bekend. In het persbericht zegt het bedrijf hoge inflatiekosten te verwachten in de eerste helft van 2022.

Unilever verandert bedrijfsstructuur en schrapt 1500 banen

Unilever verandert bedrijfsstructuur en schrapt 1500 banen

Unilever schrapt komend jaar ongeveer 1500 managementbanen wereldwijd. Dat is het gevolg van een nieuwe organisatiestructuur binnen het bedrijf, meldt Unilever in een persbericht.

LIVEKINDLY Collective | Mens & techniek samen in fabriek van de toekomst

LIVEKINDLY Collective | Mens & techniek samen in fabriek van de toekomst

Onze samenleving wordt gekenmerkt door constante veranderingen, die een blijvende impact hebben op onze manier van werken. Dit vergt leer- en ontwikkelvermogen van organisaties en medewerkers in de levensmiddelen-industrie. Die veranderingen dwingen bedrijven om bewust na te denken over innovatie: Hoe kan je organisatie continu anticiperen en meebewegen...