Unilever verkoopt verse groenten onder bekende merknamen

Unilever

Unilever heeft vijf verspakketten samengesteld die onder de vlag van Conimex, Knorr en Unox te vinden zijn in het groentenschap van de supermarkt. De introductie vond afgelopen weekeinde plaats bij de supermarkten van DEEN (Superunie), Ook in andere supermarkten moeten de verspakketten komen te liggen.

Unilever werkt samen met Koninklijke telersvereniging ZON. Met de introductie van de verspakketten willen beide partijen het naar eigen zeggen eenvoudiger maken om verse groente op tafel te zetten. Dat schrijft Adformatie.

Het is opmerkelijk nieuws: een concern dat groot is geworden in houdbare producten stapt in vers.

Bron: Foodlog

Lees ook
Rechter wijst verzoek voorlopige voorziening Ben & Jerry’s af

Rechter wijst verzoek voorlopige voorziening Ben & Jerry’s af

Het is Ben & Jerry’s niet gelukt de verkoop in Israël te blokkeren. Een rechter in New York heeft het verzoek tot een voorlopige voorziening afgewezen.

Hogere omzet voor Unilever door prijsverhogingen

Hogere omzet voor Unilever door prijsverhogingen

Unilever verkocht in het eerste half jaar van 2022 minder producten, maar maakte een hogere omzet vanwege prijsverhogingen. Door de prijzen van producten zelf te verhogen had Unilever weinig last van de inflatie. "Unilever heeft een half jaar neergezet dat voortbouwt op ons momentum van 2021, ondanks de uitdagingen van hoge inflatie en lagere mondiale...

Unilever verhoogt prijzen en verwacht minder verkopen

Unilever verhoogt prijzen en verwacht minder verkopen

Unilever verhoogt opnieuw de prijzen van producten vanwege de sterk gestegen grondstofkosten door de oorlog in Oekraïne. Dat meldt het bedrijf in een persbericht waarin ook de omzetcijfers van het eerste kwartaal van 2022 worden bekendgemaakt.