Nederlandse editie Vakbeurs Maintenance

EVMI_Maintenance Antwerpen

De vakbeurs Maintenance vindt op 17, 18 en 19 april 2018 plaats in Evenementenhal Gorinchem. Maintenance is specialistische vakbeurs voor industrieel onderhoud die voor het eerst naar Nederland komt. De vakbeurs biedt een relevant en oplossingsgericht platform voor fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverleners binnen de industriële sector op het gebied van onderhoud en asset management.

Bijna 100 exposanten nemen deel aan deze eerste editie. Hieronder bevinden zich grote marktspelers zoals Aerzen International Rental, BakerCorp, en Van Meeuwen Industries BV. Voor de beurs werkt de organisatie samen met branchevereniging NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud). NVDO richt zich op de totale keten van Asset Management en vertegenwoordigt daarmee zo’n 300.000 onderhoudsprofessionals met een totale omzet van 30-35 miljard euro.

Kennis- en netwerkplatform

In samenwerking met kennispartners als NVDO en iTanks biedt Vakbeurs Maintenance biedt een compleet kennis- en netwerkplatform omtrent thema’s als digitalisering, preventief - en voorspellend onderhoud, kennisborging, robotisering, het belang van de Human Factor, en veiligheid in de keten. Op de eerste dag staat onder andere een presentatie over robotica in de MKB-sector van Egbert-Jan Sol van Smart Industry op het programma. Ook geeft Marcel Morsing, Founder MaxGrip een presentatie over ‘Predictive Maintenance’.

Het programma van dag 2 bestaat uit vijf presentaties. Arie van Vliet, directeur Gouda Vuurvast Services, geeft de presentatie ‘Innovatief onderhoud in een conservatief denkende markt?’. Daarnaast zijn er twee presentaties van Damon Visser van ProMaint over ‘Grip op uitbesteden van onderhoud’ en ‘Visualisatie geeft data betekenis’. Op de derde dag geeft Nico Castelijn (M&R FM Manager Aspen Oss) een presentatie over techniek en de human factor en George Brown (Onderwijskundig adviseur K&E) over het opzetten van een competentieprofiel.

Brancheorganisatie Ki< MPi en iTanks geven in samenwerking met diverse startups en innovators demonstraties van nieuwe technologieën en diensten. Bezoekers maken hier kennis met Augmented Reality, inspectiedrones en het Robotica Smart Tooling project. De bezoeker kan zich laten bijpraten door de aanwezige pioniers.

EVMI_Maintenance-Logo-300x100
Lees ook
More than Drinks Inspiration! verplaatst naar 6 en 7 september 2020

More than Drinks Inspiration! verplaatst naar 6 en 7 september 2020

Twee maanden geleden kondigde Alea Publishers, uitgever van Vakblad More than Drinks, de vakbeurs More than Drinks Inspiration! aan. Vanuit de markt werd er positief gereageerd op deze nieuwe vakbeurs, alleen ging de voorkeur uit naar het najaar. In overleg met verschillende marktpartijen en brancheorganisaties heeft de organisatie daarom besloten om...

Nieuw vakevenement voor de drankenbranche: More than Drinks Inspiration!

Nieuw vakevenement voor de drankenbranche: More than Drinks Inspiration!

Op zondag 2 en maandag 3 februari 2020 organiseert Alea Publishers, de nieuwe uitgever van drankenvakblad More than Drinks!, in samenwerking met Promotion Projects de eerste More than Drinks Inspiration!; een vakevenement voor alle professionals uit de drankenbranche.

Easyfairs ‘Onderneming van het Jaar’ in België

Easyfairs ‘Onderneming van het Jaar’ in België

De moederorganisatie van Easyfairs Evenementenhal – het Belgische Easyfairs – is uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ 2018 in België. Deze award wordt al sinds 1996 uitgereikt aan de ‘absolute elite’ van de Belgische bedrijfswereld. Een onafhankelijke jury van specialisten kende de award toe op basis van criteria als strategische focus, innovatie,...