Nederlandse editie Vakbeurs Maintenance

EVMI_Maintenance Antwerpen

De vakbeurs Maintenance vindt op 17, 18 en 19 april 2018 plaats in Evenementenhal Gorinchem. Maintenance is specialistische vakbeurs voor industrieel onderhoud die voor het eerst naar Nederland komt. De vakbeurs biedt een relevant en oplossingsgericht platform voor fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverleners binnen de industriële sector op het gebied van onderhoud en asset management.

Bijna 100 exposanten nemen deel aan deze eerste editie. Hieronder bevinden zich grote marktspelers zoals Aerzen International Rental, BakerCorp, en Van Meeuwen Industries BV. Voor de beurs werkt de organisatie samen met branchevereniging NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud). NVDO richt zich op de totale keten van Asset Management en vertegenwoordigt daarmee zo’n 300.000 onderhoudsprofessionals met een totale omzet van 30-35 miljard euro.

Kennis- en netwerkplatform

In samenwerking met kennispartners als NVDO en iTanks biedt Vakbeurs Maintenance biedt een compleet kennis- en netwerkplatform omtrent thema’s als digitalisering, preventief - en voorspellend onderhoud, kennisborging, robotisering, het belang van de Human Factor, en veiligheid in de keten. Op de eerste dag staat onder andere een presentatie over robotica in de MKB-sector van Egbert-Jan Sol van Smart Industry op het programma. Ook geeft Marcel Morsing, Founder MaxGrip een presentatie over ‘Predictive Maintenance’.

Het programma van dag 2 bestaat uit vijf presentaties. Arie van Vliet, directeur Gouda Vuurvast Services, geeft de presentatie ‘Innovatief onderhoud in een conservatief denkende markt?’. Daarnaast zijn er twee presentaties van Damon Visser van ProMaint over ‘Grip op uitbesteden van onderhoud’ en ‘Visualisatie geeft data betekenis’. Op de derde dag geeft Nico Castelijn (M&R FM Manager Aspen Oss) een presentatie over techniek en de human factor en George Brown (Onderwijskundig adviseur K&E) over het opzetten van een competentieprofiel.

Brancheorganisatie Ki< MPi en iTanks geven in samenwerking met diverse startups en innovators demonstraties van nieuwe technologieën en diensten. Bezoekers maken hier kennis met Augmented Reality, inspectiedrones en het Robotica Smart Tooling project. De bezoeker kan zich laten bijpraten door de aanwezige pioniers.

EVMI_Maintenance-Logo-300x100
Lees ook
Vacature redactiecoördinator bij EVMI op Foodbanen.nu

Vacature redactiecoördinator bij EVMI op Foodbanen.nu

We zoeken een collegiale duizendpoot met een gevoel voor taal en een neus voor nieuws. Als redactiecoördinator heb je de primaire verantwoordelijkheid voor de webredactie en de productie en totstandkoming van het vakblad EVMI (www.evmi.nl). Je doet research en houdt het nieuws bij. Je verzorgt het nieuws op de website, je houdt contact met freelancers...

Empack Reconnect wordt online only evenement

Empack Reconnect wordt online only evenement

Empack Reconnect, de vakbeurs voor verpakkingstechnologie, wordt een volledig online evenement dat op donderdag 17 september plaats vindt. Dit betekent dat de fysieke vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht niet doorgaat. Onlangs kondigde Easyfairs Empack Reconnect aan als hybride verpakkingsevenement, maar de meerderheid van de community bleek de voorkeur te...

Kwaliteit en voedselveiligheid voorop

Kwaliteit en voedselveiligheid voorop

In de voedingsmiddelenindustrie ligt contaminatie altijd op de loer. Om de voedselveiligheid te waarborgen zijn goede voorzorgsmaatregelen, hygiëne en controle nodig.