Van data naar productiviteit

iffi-masterclass

Met de razendsnelle ontwikkelingen in technologie en digitalisering, worden onze fabrieken continue slimmer en autonomer. Wat betekent dat voor de operators achter de besturingssystemen?  En als verandering en vernieuwing de enige constante factoren zijn, wat komt er dan eerst, de tools of het gedrag? En als het gaat om gedrag, hoe kun je leren presteren voordat je resultaten moet leveren?

Drie keer per jaar organiseert het IFFI Masterclasses voor leden en niet-leden en de editie van 13 en 14 juni draait om slim en duurzaam produceren en de interactie tussen mens en machine in een continue veranderde omgeving. 

IFFI Masterclass Operations

De IFFI Masterclass Operations behandelt thema’s als controle op uitzondering en HMI-stijlen (Human Machine Interaction) om operators te ondersteunen bij het omgaan met intelligente systemen. Wat betekent het om in een volledig transparante voedselfabriek te werken? Waarom is de productiviteit op de lange termijn moeilijk na een korte verandering?

Verder komen de nieuwste ontwikkelingen en technologieën aan bod die waarde toevoegen aan de activiteiten van producenten van voedingsingrediënten. Hoe kun je block-chain toepassen en CO2-neutrale productie in de agrofood-industrie beheren?

Voor wie?

Managing directors, operational directors, plant managers, supply chain managers, logistics managers, product (group) managers, managers technology, process technologists, sustainability en QA/QC professionals. Managers en professionals uit de ingrediëntenindustrie die geïnteresseerd zijn in smart factories en duurzaam produceren, zijn van harte welkom. 

Kijk voor het programma en om u aan te melden op de IFFI website.

Lees ook
IFFI Masterclass Innovations: innoveer en co-creëer!

IFFI Masterclass Innovations: innoveer en co-creëer!

Ingredients For Food Innovators organiseert op donderdag 11 en vrijdag 12 april in Rotterdam een masterclass Innovations met bovengenoemd thema. Geheel gewijd aan SMART en AGILE innoveren in de voedingsindustrie. Drie keer per jaar organiseert het IFFI netwerk masterclasses voor leden en niet-leden en de editie van april draait om ‘anders’...

Gelderland investeert miljoenen in nieuw onderzoeksinstituut

Gelderland investeert miljoenen in nieuw onderzoeksinstituut

De Provincie Gelderland heeft deze week besloten om de komende 8 jaar in totaal 65 miljoen euro te investeren in het initiatief OnePlanet. Dit initiatief gaat op zoek naar technologische innovaties rondom voeding, gezondheid en landbouw, om de gezondheid van de mens te bevorderen. OnePlanet is een samenwerking tussen de universiteiten van Wageningen...

Ingrediëntenindustrie maakt kennis met studenten

Ingrediëntenindustrie maakt kennis met studenten

Op 1 november vond het eerste Young IFFI event plaats in Utrecht. Het doel: studenten van onder andere Van Hall Larenstein, HAS Den Bosch, WUR en RUG in contact brengen met IFFI-leden en samen discussiëren over innovatie, betekenisvol ondernemen en generatiediversiteit op de werkvloer. 'De lieve generatie,' noemt dagvoorzitter Aart Bontekoning...