Van de Ven vers, vlees en waren neemt Jo Mertens B.V. over
Van de Ven vers, vlees en waren neemt alle activiteiten van Jo Mertens B.V., een groothandel in Roermond voor vlees en vleeswaren, wild en gevogelte, over. Van de Ven verzorgt met ingang van 2 mei 2022 de leveringen aan de klanten van Jo Mertens. Dat laat het bedrijf weten met een persbericht.
De heer Mertens blijft als aanspreekpunt aanwezig binnen Van de Ven. “Van de Ven vers, vlees en waren heet alle klanten van Jo Mertens B.V. van harte welkom en hoopt op een smakelijke en langdurige samenwerking”, aldus Van de Ven in het persbericht.
Van de Ven vers, vlees en waren
Het familiebedrijf Van de Ven vers, vlees en waren is gevestigd in Echt. Het bedrijf begon vijftig jaar geleden met het leveren van vleeswaren aan slagers in Limburg vanuit een garagebox. Van de Ven groeide uit gespecialiseerde en moderne versspecialist, waar inmiddels de tweede generatie in de persoon van Maurice van de Ven, aan het roer staat. Het assortiment bestaat onder andere uit vlees, vleeswaren, salades, kaas & zuivel, en kruiden, sauzen en marinades.
Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.
|
Altijd op de hoogte blijven?
Thema's
Meer over
Lees ook
Worstenmerk Brandt & Levie start sharefunding voor meer duurzame worst
Het Amsterdamse biologische worstenmerk Brandt & Levie start een sharefunding campagne om haar internationale- en vegan groeiambities waar te maken. Het merk heeft als doel om ervoor te zorgen dat in 2028 de helft van de worst die in Noordwest-Europese huishoudens wordt gegeten verantwoord is.
Debat over eiwitbalans in COV Meat Café
Tijdens het jaarlijkse COV Meat Café op 3 november spraken vijftig genodigden uit agri en food over de ideale eiwitbalans. De debatteerden over vragen als: Wie is waarvoor verantwoordelijk? Welke rol speelt de prijs bij de consument? Kun je vlees en vervangers wel met elkaar vergelijken?
Nederlandse consument blijft vlees eten
In 2021 verbruikte de Nederlandse bevolking 76,1 kg vlees. Een kleine stijging ten opzichte van 2020. Dat blijkt uit onderzoek naar het Nederlandse vleesverbruik van Wageningen Economic Resource in opdracht van Wakker Dier.