Van de Ven vers, vlees en waren neemt Jo Mertens B.V. over
Van de Ven vers, vlees en waren neemt alle activiteiten van Jo Mertens B.V., een groothandel in Roermond voor vlees en vleeswaren, wild en gevogelte, over. Van de Ven verzorgt met ingang van 2 mei 2022 de leveringen aan de klanten van Jo Mertens. Dat laat het bedrijf weten met een persbericht.
De heer Mertens blijft als aanspreekpunt aanwezig binnen Van de Ven. “Van de Ven vers, vlees en waren heet alle klanten van Jo Mertens B.V. van harte welkom en hoopt op een smakelijke en langdurige samenwerking”, aldus Van de Ven in het persbericht.
Van de Ven vers, vlees en waren
Het familiebedrijf Van de Ven vers, vlees en waren is gevestigd in Echt. Het bedrijf begon vijftig jaar geleden met het leveren van vleeswaren aan slagers in Limburg vanuit een garagebox. Van de Ven groeide uit gespecialiseerde en moderne versspecialist, waar inmiddels de tweede generatie in de persoon van Maurice van de Ven, aan het roer staat. Het assortiment bestaat onder andere uit vlees, vleeswaren, salades, kaas & zuivel, en kruiden, sauzen en marinades.
Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.
|
Altijd op de hoogte blijven?
Thema's
Meer over
Lees ook
Consument betaalt minder voor vleesvervangers dan voor vlees
Door de inflatie en hoge grondstofprijzen betalen consumenten nu meer voor vlees dan voor vleesvervangers. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die supermarktonderzoeker Questionmark in opdracht van ProVeg op een rij heeft gezet.
NVWA neemt vier pallets vlees in beslag
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft donderdag 16 juli vier pallets met vlees in beslag genomen in Den Haag. De NVWA doet onderzoek naar valsheid in geschrifte bij illegale import van vleesproducten vermoedelijk afkomstig uit China.
Consumenten kopen minder vlees bij combinatie prijsverhoging en informatie over milieuschade
Consumenten kopen 36 procent minder vlees in de supermarkt als zowel de prijzen worden verhoogd en ze meer informatie krijgen over de milieuschade door vleesproductie. Dit moet wel in combinatie gebeuren, melden het RIVM en de Vrije Universiteit.