Vegan Food Festival in Amsterdam

31 juli 2018

Wil je weten wat er in de wereld van vegan food aan ontwikkelingen gaande is? Bezoek dan het Vegan Food Festival in Amsterdam. Dit driedaagse culinaire event bij de Westergasfabriek heeft een uiteenlopend programma met muziek, workshops, sport, documentaires en sprekers.

In totaal staan er dertig food en non-food stands op het terrein, zoals Madame Cocos, Vleesch noch Visch, Sticky Fingers, Plant Ahead en Van Leeuwen IJs. Al het voedsel is plantaardig. Denk aan een Quinoa Burger met Vegan Cheddar Cheese of Chao Chocolate Caramel Walnut Cake. Tijdens het festival verzorgt Vondelgym sportactiviteiten. Ook kunnen bezoekers zingen bij Duke of Tokyo en dansen bij de Vondeldisco.

Het festival probeert ook het afval te beperken. Daarom worden er op het festival geen plastic wegwerpbekers gebruikt, maar is er een speciaal recycleprogramma. Bezoekers kunnen bij de bar eenmalig een beker aanschaffen en deze gedurende het hele festival gebruiken. Ook mogen bezoekers hun eigen glas of beker gebruiken.

Het Vegan Food Festival vindt plaats van 10 tot en met 12 augustus. Op vrijdag 10 augustus is het terrein geopend van 15.00 tot 23.00 uur. Op zaterdag 11 en zondag 12 augustus kunnen bezoekers  er van 13.00 tot 23.00 terecht voor vegan food.

Altijd op de hoogte blijven?