Vegan SeaStar brengt plantaardige sashimi op de markt

vegan-seastar2

Vegan Junk Food Bar en Vegan XL lanceerden gisteren de No Tuna en Zalmon Sashimi van het nieuwe merk Vegan SeaStar. Deze plantaardige visvervangers zijn gemaakt op basis van tapiocazetmeel en glucose uit zeewier. De producten zullen vanaf maandag in de Vegan Junk Food Bar aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam op de kaart staan. Ook zal het product binnenkort te koop zijn in Jumbo Foodmarkt Groningen. Vegan SeaStar brengt hiermee een plantaardig alternatief op de markt voor sashimi met vissoorten als zalm en tonijn.

Vegan SeaStar

Vegan SeaStar is ontstaan uit een samenwerking tussen Vegan XL en de Vegan Junk Food Bar. De Vegan Junk Food Bar opent dit jaar zijn vierde restaurant in het centrum van Amsterdam. Vegan XL is een onderneming die actief inspeelt op de wens van consumenten die meer plantaardig willen consumeren. Zij werkt samen met retail en horeca om de keuze in exclusieve plantaardige producten uit te breiden.

Lees ook
Schouten Europe introduceert plantaardige tonijn

Schouten Europe introduceert plantaardige tonijn

Schouten Europe B.V. brengt TuNo op de markt. Met deze volledig plantaardige tonijn betreedt het Nederlandse familiebedrijf voor het eerst de markt van visvervangers.

Plantaardig collectief koopt NoMeat

Plantaardig collectief koopt NoMeat

Voedingsmerken-collectief LIVEKINDLY Collective breidt zijn portfolio uit met vleesvervanger-merk No Meat.

EVMI jaaroverzicht, deel 4: steeds plantaardiger

EVMI jaaroverzicht, deel 4: steeds plantaardiger

De laatste dagen van 2020 zijn aangebroken, hoog tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar. In 5 delen bladeren we nog eens door de 8 EVMI's die zijn verschenen. Als er íets is dat leeft in de voedingswereld, dan is het wel de zoektocht naar plantaardige vervangers voor dierlijke producten. Niet alleen door een stijgende vraag van de klant, maar...