Veiligheidswaarschuwing AH Biologisch Geitenkaas

Biologische geitenkaas AH

Albert Heijn haalt het product 'AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+ plakken' uit de schappen. Door een verpakkingsfout is er sprake van een productwisseling. Hierdoor bevat het product mogelijk biologische koemelkkaas en staat het allergeen koemelkeiwit niet vermeld.

Het product is ongeschikt voor mensen met een koemelkeiwitallergie. Albert Heijn verzoekt deze consumenten dringend om het product niet te gebruiken. De geitenkaas is wel veilig voor consumenten die niet allergisch zijn voor koemelk.

AH Biologisch Geitenkaas

  • Het gaat om het volgende product:
  • AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+ plakken
  • Houdbaarheidsdatum: 30/8/2017

Klanten kunnen dit product terugbrengen naar een Albert Heijn winkel. Bij inlevering van het product krijgen zij het aankoopbedrag vergoed. Andere kaasproducten kunnen veilig geconsumeerd worden. Voor nadere inlichtingen kunnen klanten terecht op ah.nl of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn 0800 - 03 05.

 
Lees ook
Albert Heijn stapt eerder over op Beter Leven Keurmerk kipassortiment

Albert Heijn stapt eerder over op Beter Leven Keurmerk kipassortiment

Albert Heijn versnelt de overstap naar een kipassortiment met minimaal 1 ster Beter Leven. Oktober 2022 gaat de supermarkt over op kippenvlees van uitsluitend scharrelkippen met het Beter Leven Keurmerk. Dit gebeurt in samenwerking met de 200 vaste pluimveehouders binnen het Beter voor Kip, Natuur & Boer-programma.

Statiegeld op alle plastic flessen vers sap van Albert Heijn

Statiegeld op alle plastic flessen vers sap van Albert Heijn

Vanaf maandag 16 mei zit er statiegeld op plastic flessen vers sap van Albert Heijn. Het gaat om alle flessen van eigen merk verse sappen en smoothies.

Nieuwe fruitbakjes met 40 procent Rpet

Nieuwe fruitbakjes met 40 procent Rpet

Supermarktketen Albert Heijn is een flink eind op streek om haar doelstelling te halen om vanaf 2025 jaarlijks 20 miljoen kilo minder plastic te gebruiken voor haar verpakkingen. En dat is dan gemeten vanaf 2017. “Op dit moment zitten we op 9,8 miljoen kilo”, zo vertelt verpakkingsexpert bij Albert Heijn Marion Beugelsdijk.