Veiligheidswaarschuwing magere rundersaucijs Thuismerk DekaMarkt

Magere rundersaucijs

DekaMarkt laat een veiligheidswaarschuwing uitgaan voor de Thuismerk magere rundersaucijs. Op het etiket staat niet vermeld dat de rundersaucijzen soja bevatten. Consumptie van de worst kan een allergische reactie veroorzaken bij mensen die overgevoelig zijn voor soja.

Thuismerk magere rundersaucijs

  • Het gaat om het volgende product:
  • Thuismerk magere rundersaucijs 2 stuks
  • Eancode 2337175000000

Houdbaarheidsdatum tot en met 21 oktober.

Klanten kunnen dit product terugbrengen naar de winkel en krijgen dan hun geld terug. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Dekamarkt via 088-3135555.

Lees ook:

Veiligheidswaarschuwing Vers Voordeel runderbraadworst Dirk van den Broek ( )

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Sojaproducenten VS maken herkomst sojabonen traceerbaar

Sojaproducenten VS maken herkomst sojabonen traceerbaar

Sojaproducenten in de Verenigde Staten maken de herkomst van hun sojabonen traceerbaar in 80 landen, waaronder in Nederland. Met een nieuw systeem van overdraagbare certificaten kan de klant die sojabonen gebruikt precies zien waar de sojabonen vandaan komen en of ze op een duurzame manier zijn geteeld. In Nederland verwerken fabrikanten sojabonen in...

Etiketeisen pluimveevlees veranderen

Etiketeisen pluimveevlees veranderen

De etiketeisen voor koelvers pluimveevlees gaan veranderen. Vanaf 1 januari 2023 zijn verkopers verplicht om een kader met icoontjes en begeleidende tekst op het etiket te plaatsen om consumenten te wijzen op het belang van hygiëne bij het bewaren en bereiden van pluimveevlees.

NVWA waarschuwt opnieuw voor MDMA in grote champagneflessen Moët Imperial Ice

NVWA waarschuwt opnieuw voor MDMA in grote champagneflessen Moët Imperial Ice

Voor de tweede keer waarschuwt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) consumenten voor de mogelijke aanwezigheid van MDMA in de 3-literflessen champagne van het merk Moët & Chandon Ice Impérial. Februari 2022 gaf NVWA de eerste waarschuwing.