Veiligheidswaarschuwing Rundvleeskruiden Anna & Clara's Specialities

Rundvleeskruiden van Anna & Clara's Specialities

Søstrene Grene geeft een veiligheidswaarschuwing af voor het product Rundvleeskruiden van Anna & Clara's Specialities. De kruiden zijn verkeerd geëtiketteerd. Er staat niet op het etiket dat het ingrediënt aroma met daarin de allergenen selderij en pinda's in het product zit.

Allergie

De rundvleeskruiden zijn niet geschikt voor mensen met een allergie voor selderij en/of pinda's. Zij kunnen de volgende symptomen krijgen: huiduitslag, overgeven, zwelling van gezicht en keel. Klanten die dit product hebben gekocht, mogen het terugbrengen naar de winkel en ontvangen het aankoopbedrag terug.

Rundvleeskruiden Anna & Clara's Specialities

Productinformatie:

  • naam: Rundvleeskruiden van Anna & Clara's Specialities
  • nettogewicht: 70 gram
  • alle lotnummers

Lees ook:

           

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Etiketeisen pluimveevlees veranderen

Etiketeisen pluimveevlees veranderen

De etiketeisen voor koelvers pluimveevlees gaan veranderen. Vanaf 1 januari 2023 zijn verkopers verplicht om een kader met icoontjes en begeleidende tekst op het etiket te plaatsen om consumenten te wijzen op het belang van hygiëne bij het bewaren en bereiden van pluimveevlees.

AB InBev introduceert nieuwe bieretiketten voor verantwoord drinken

AB InBev introduceert nieuwe bieretiketten voor verantwoord drinken

Bierbrouwerij AB InBev gaat al haar bieretiketten aanpassen met tips voor verantwoord drinken, zoals ‘Drink niet als je zwanger bent’, ‘Drink niet als je rijdt’ en ‘Drink niet als je borstvoeding geeft’. Eind 2020 staan deze roulerende boodschappen op 60 procent van de etiketten, in 2021 op alle etiketten.

Recycleerbaar etiket op Campbell's soep

Recycleerbaar etiket op Campbell's soep

Het wereldberoemde soepmerk Campbell’s heeft tegenwoordig blikken met een recycleerbaar etiket dat gemaakt wordt in Vlaanderen. Etikettenmaker AR Metallizing uit Belgisch Limburg levert de duurzame etiketten voor een speciale Star Wars-editie van Campbell’s soep. Recycleerbaar etiket De originele etiketten van Campbell’s soep zijn wereldberoemd geworden...